Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за нашите Нисани Терано за зимата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за нашите Нисани Терано за зимата

На моето е с 15" железни.Принципно няма никакъв проблем да сложиш каквито и да било близки по цолаж джанти/може и 17" /
    Въпрос на междуболтово разстояние,размер на централен отвор и все пак ET в рамките на допустимите норми!
    Е...след това да си търсиш и гуми за джантите разбира се/промерно при 17" ще е по-скъпо и по-трудно!/
    Така,че...слагай 15-те и хич да не ти пука!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

От: Гуми за нашите Нисани за зимата

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
      Наистина пиши какъв е нисана и каква е идеята.
      Абе вие като пишете в темата май не четете какво е наименованието на темата "Гуми за нашите Нисани Терано зимата"

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
        За мен това е гумата - Wrangler DuraTrac,но няма в моя размер 235/65/17
        [ATTACH=CONFIG]636633[/ATTACH]
        Ммм да много добра гума за лека кал и за хард сняг

Коментар

От: Гуми за нашите Нисани за зимата

Първоначално публикуван от mulio_motorista Преглед на мнение
          Абе вие като пишете в темата май не четете какво е наименованието на темата "Гуми за нашите Нисани Терано зимата"
          Преди да правиш такива апострофи, да беше прочел първо цялата тема подробно и да беше разбрал, че в началото тя беше озаглавена "Гуми за нашите Нисани за зимата", която придоби сегашното си заглавие, след зададения въпрос и уточнението на автора.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ето ги моите гуми за зимата:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ABCD0010.jpg
Прегледи:1
Размер:120.0 КБ
ID:5534576

Коментар

Утре ще ходя на Карадере за риба
              Ходих от тогава насам вече 4 пъти. Драпат и на кал. Пътя по моите разбирания беше леш, защото все пак отидох за риба, а не да карам оффроуд. А аз не бях подготвен, но нямах желание да се бавя, тъй като бързах да вляза със лодката преди да е станало прекалено късно за влизане и тролинг. Само на задно вървеше , ама беше доста проблематично да го държа на пътя, т.к занасяше постоянно. Включих двойното и работата се оправи, но по баира надолу се наложи да пусна и бавните. Гумите ги получих в наследство. Мисля, че се справиха добре за ситуацията, като се има на предвид магарето което седеше зад волана и терена. Е все пак не се надценявахме и се съобразявахме с условията. Според мен, зимна гума М+С няма. Това е зимен протектор със летен каучук. За 4*4 не е проблем, ако магарето (в случая АЗ), знае къде отива. Ситуацията ще се промени, ако забравим какво очакваме от автомобила и станем прекалено самоуверени. Това е мое мнение и по никъкъв начин не се опитвам да оспоря някого или да се направя на умен. Всичко си има граница и може би когато можем или искаме трябва да се съобразяваме със нея. Също така съотношение: цена – качество. Може би тогава трябва да бъде поставен въпроса във темата по тоя начин: имам 1000 лева (или др.) - какви гуми за тези пари бихте ми препоръчали?
              п.с. осмелих се да изразя мнение по въпроса, защото добре осъзнавам факта, че това е форум за екстремен спорт, но тук получих отговори на моите дилетантски въпроси от хора които са натрупали опит. Благодаря Ви!
              ще постна линк към запис от регистратора. извинявам се за настройките (часа и датата не отговарят, че и кой ли ги гледа). това е за тези, които се колебаят какви гуми да си купят. нагледно показвам моята ситуация, не агитирам и не казвам, че това което го имам (не съм го избирал лично, но според мен върши работа, поне засега).
              Спрете звука, който смята да го гледа,защото е с отвратително качество. http://smotri.com/video/view/?id=v2605905a2f1 http://vbox7.com/play:50430eb52e
              Немам запис, от 3 часа по- късно ,но повярвайте ми, Санди (май се мерна на края на записа) и Герги успяха да удавят ЯЛ-4 във прибоя. Тотално. М/У 2-3 кубика вода във лодката. Дистанция м/у 20-25м от Тераното до лодката. 4 пъти късах въже за алпинисти - 10,50 см. Повярвайте ми - зор се къса. Нисана го извлачи. Евала. Със тези гуми. (това е за тези които искат хем евтино, хем душата в рая ).Поздрави на всички. За модераторите - ако съм прекалил - изтрийте ме.

Коментар

Аз се колебая за Cooper Discoverer M+S и Bridgestone Blizzak DMV1. Гумата ще я използвам за асфалт и лов. Ако някой има наблюдения , моля да помага.

Коментар

колеги изкажете си мненията за тези два вида гуми

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:34277997_1_800x600.jpg
Размер:109.7 КБ
ID:5536151

и тези регенерати.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29287327_1_800x600.jpg
Размер:132.1 КБ
ID:5536152
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-11-13, 12:06. Причина: prodavalnik
                  само бараки

Коментар

Чисто кални гуми, с шарка копирана от други марки. За зимата категорично никакви ги няма.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Чисто кални гуми, с шарка копирана от други марки. За зимата категорично никакви ги няма.
                      ....и вероятно много тежки и шумни,та и за лятото не са удобни за дълъг път...
                      Стават може би само за разходки по планината и то гарнирани с много кал.На скален терен им се късат протекторите...направо страшна работа!
                      Поздрави!
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CC4Q9QEwAA
                        http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CDQQ9QEwAw

Коментар

Първоначално публикуван от rumbala Преглед на мнение
                          Аз тази зима ще се пробвам с моето Terrano 2 2.4i къса база с BFgoodrich AT/KO M+S и със знака с планината и снежинката да стигна до Австрия с караваната и да се върна Там поне чистят пътищата, но докато мина Сърбия ще съм на тръни - дано държат на зимни условия. Меки са, но нямат много ламели, и все пак австрииците са ги сертифицирали за тяхните зимни условия, което е доста интересно !!!
                          Има ги в списъка на позволени гуми за зимата в сайта на тяхното МВР, интересно, нали ?

Поздрави !
                          Аз съм с такива и съм много доволен! На всякакви терени, в рамките на разумното. И до Германия ме закараха през най-големия сняг и студ който скова Европа за седмици през минал Февруари.

Коментар

Аз заложих на Йокохама Геолендър. Изключително доволен съм. Единствения проблем който намирам е значително по-твърдата возия. Съпоставям ги с Гуд Иър Вранглер, с които беше Нисана преди.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                              ...Съпоставям ги с Гуд Иър Вранглер...
                              Кой точно GoodYear Wrangler, щото са много?

Иначе, поне на картинка ми прилича на асфалтото насочено АТ. Струва ми се че в кал ще е далеч от Duratrac.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До колкото си спомням бяха тези:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X