Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Патрол 33" ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за Патрол 33" ???

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Що,има и 15-ки: ...
    Къде ги има 33 х 10.5, като са само валяците по 12.5 ?

А за Купър-а ... Хареса ми как се държат, но здравината им ...

Имам 2 броя със срязвания от малки камъни на борда само за първите 2 месеца употреба:

За не толкова много километри вече изглеждат така:

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнение
      Нисана ще го ползвам зимата да си стигна всеки ден до вилата /чер път и баир/ и лятно и есенно време за риба/понякога се налага да се гази доста кал/.
      Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      А за Купър-а ... Хареса ми как се държат, но здравината им ..
      Човека не е казал,че ще ги кара "урбулешката",като нас и дали Купър или Тойо-според мен е все тая,шарката им е еднаква и ще остане доволен.

Коментар

Другият ми вариант за моят размер е този-SILVERSTONE MT117 XTREME. Не е много за мен ,но бих направил компромис, ако стоят по-добре на утъпкан сняг и мокро от BFG.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
          Човека не е казал,че ще ги кара "урбулешката",като нас и дали Купър или Тойо-според мен е все тая,шарката им е еднаква и ще остане доволен.
          Първата гума й срязах борда при съвсем лека разходчица. Никакво ръчкане, никакво бъхтане, ниска скорост. Само дето пътчето беше каменисто и имаше по някой и друг остър камък.

Иначе и Купър, и Тойо МТ имат добро поведение за универсална кална гума.

Другият ми вариант за моят размер е този-SILVERSTONE MT117 XTREME. Не е много за мен ,но бих направил компромис, ако стоят по-добре на утъпкан сняг и мокро от BFG.
          Имаше преди време доста спорове около тази гума. За мен това си е много добра гума, но (предвид на агресивната й шарка) най-вече за гората. На кал ще е по-добра от вече дискутираните, но не мисля, че е подходяща за кола, която ще се кара повечко по асфалт.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Продават се 4 бр. джанти DOTZ 16''х7J, 6х139,7 ЕТ +13.

На тези джанти можели да се сложат 265х75х16 или за какви гуми стават?

Коментар

Продават се 4 бр. джанти DOTZ 16''х7J, 6х139,7 ЕТ +13. ...
              Това ЕТ +13 никак не ме кефи. На моя само с поне ЕТ 0 карам.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ясно,значи отпадат.

Коментар

При лифт/повдигане/ на джипа трябва и да се разшири малко настрани,за да не пострада устойчивостта му при странични наклони,както и стабилността му в завоите/особено ако се влиза в тях с по-голяма скорост/.
                  За целта джантите трябва да са с отрицателно ЕТ...като именно за твоя Патрол според мен трябва да са минимун -20 или -30...,а ако питаш мене дори и -40!
                  Другото е безмислено затваряне на средства!
                  Поздрави!
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                    При лифт/повдигане/ на джипа трябва и да се разшири малко настрани,за да не пострада устойчивостта му при странични наклони,както и стабилността му в завоите/особено ако се влиза в тях с по-голяма скорост/.
                    За целта джантите трябва да са с отрицателно ЕТ...като именно за твоя Патрол според мен трябва да са минимун -20 или -30...,а ако питаш мене дори и -40!
                    Другото е безмислено затваряне на средства!
                    Поздрави!
                    7 см не е толкова много, че да отива на чак такива минуси. При 2.5" (което си е 6 и малко см) лифт моя съм го карал с ЕТ0 до ЕТ -22 и изобщо не съм имал проблеми с устойчивост на странични наклони. Ако му шибне -30 или -40 ще стане прекалено широк и ще трябва да слага някакви големи разширители на калниците, щото иначе няма да си види чисто страничното стъкло. Освен това този автобус ще стане хептен широк, което Ич не е добре, ако кара из гората или по тесни пътчета. При джанти с ЕТ -22 и с гуми 10.5 колеята стана 1.90 и в един момент трябваше да стържа с десните гуми в скала, за да могат левите да минат по ръба на пътя и да не сляза във Враца по вертикален способ ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Кажете последно какви джанти да си търся ,защото не разбрах колко минус да са.И ПОНЯКОГА МИ СЕ НАЛАГА ПРЕХОД ПО АСфАЛТ ДО НЯКОЙ язовир 130км ,че и повече .

Коментар

Кажете последно какви джанти да си търся ,защото не разбрах колко минус да са. ...
                        По начало 16-ки с минусово ЕТ се намират доста трудно и малкото, които съм намирал, са били доста скъпи. По-скоро търси с ЕТ 0.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Това какво означава- 6X139,7X16ET20 Това ЕТ минус ли е или плюс ?
                          Последно редактирано от edd2; 27-09-13, 17:30.

Коментар

Това какво означава- 6X139,7X16ET20 Това ЕТ минус ли е или плюс ?
                            Плюс. Минуса винаги се изписва изрично.
                            Още един глас за ЕТ 0, до -15 за Патрола.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Понеже вече се оглеждам за гуми 16-ки ми направи впечатление,че на размер 255/85 R16 BFG-ча са доста по-скъпи от Тойото.
                              И последно какви гуми да търся: 255х85х16
                              265х75х16 ?
                              Последно редактирано от edd2; 27-09-13, 17:58.

Коментар

... 265х75х16 ?
                                Това е горе-долу 32-ка. На тебе ти трябва малко по-голяма.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X