Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се запиша и аз в клуба Nissan Terrano II 2,7 TDI реколта 1998

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да се запиша и аз в клуба Nissan Terrano II 2,7 TDI реколта 1998

Здравейте, да се похваля и аз с "подаракът" ми за празникът на леворъките То си беше малко любов от пръв поглед капарирах я без да съм я мръднал и на един метър колкото и да е лудо. Няма ръжда проблемите са: счупен ляв мигач /оказа се че е голям проблем/, плафона в купето няма стъкло и крушка /колям проблем/ балетка и два тампона. Засега смених двигателно масло и антифриз.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1211.jpg
Прегледи:1
Размер:154.4 КБ
ID:6022749Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1212.jpg
Прегледи:1
Размер:132.2 КБ
ID:6022750
    Търся си и гумички, че като се замисля КИЯ-та с какви е. Надявам се по-малко да ви тормозя с питания... Благодаря на sparkybg че ме изтрайва с тъпи питания; damyan82 - човека прояви готовност да гледаме кола във Варна; lubashki777 - много си виновен последната капка за решението ми беше като видях колата ти на х. Безбог
    Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
    Калоян Кирилов
    LZ2ZGT

От: Да се запиша и аз в клуба Nissan Terrano II 2,7 TDI реколта 1998

Честита придобивка.Мисля,че не си сбъркал с избора.Иска само да я поддържаш правилно и да не я занемаряваш/сигурно си изчел много от написаното във форума по въпроса/.Има си специфичности/например по предницата да не слагаш нищо освен оригинални части-макар и по-скъпи,след това излизат по-евтини заради няколко пъти по-големия си пробег спрямо алтернативните-биелетата ако е предна...само оригинал и нищо друго!!!/
    Та така...каквото не е ясно или се съмняваш питай,тук има много хора ,които с готовност ще ти отговорят!
    Много безаварийни километри ти желая с красавеца!
    Поздрави и на добър час!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито колега,супер е дзверчето.Много вярно да ти служи.
      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
      0878739299

Коментар

Честито и много безаварийни км!
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Честито, и моя ляв мигач е счупен. Хич да не ти пука, ще го оправиш...
          Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

И аз да се запиша в клуба на Нисан Терано2 -1997г.Карам го от 2006г.Купих го от друг собственик и съм доволен от джипа,служи вярно.За биалетите ,особено предните -само оригинални.

Коментар

Днес се представи с отлични спирачки... Щях да се забия в един заплес теглещ шнеков товарач.
              Отностно мигачите намерих си мигач но мисля една щуротия - да залепя прозрачно фолио и да поставя мрежа отгоре. Много трудно се намират тия чудесии. Няколко пъти ми се случи да не иска да завърти стартера като го чукна леко и завърта. Утре ще го сваляме за профилактика.
              Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
              Калоян Кирилов
              LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
                Днес се представи с отлични спирачки... Щях да се забия в един заплес теглещ шнеков товарач.
                Отностно мигачите намерих си мигач но мисля една щуротия - да залепя прозрачно фолио и да поставя мрежа отгоре. Много трудно се намират тия чудесии. Няколко пъти ми се случи да не иска да завърти стартера като го чукна леко и завърта. Утре ще го сваляме за профилактика.
                За стартера да снимаш и да пишеш подробно,че май инфо почти липсва за този възел/т.е. кое,какво,за колко и откъде/.Да го видим и отвътре какъв тип е.
                Преди време на Патрола сваляхме стартера с идеята,че има разбити втулки...Да ама се оказа ,че стартера е направен вечен и направо е бетон.Беше с лагерчета вместо с втулки и други впечатляващи елементарни ,но здрави и сигурни решения!
                Та ми е любопитно на Тераното какъв ще е стартера...
                NISSAN FOREVER

Коментар

BOSCH, с втулки е.
                  Аз страдах със стартер, четките бяха над половината, изглеждаха здрави. Накрая се оказа, че са точно те. 15 кинта за нови и разбрах, че аз от 5 години съм карал с калпав стартер. Сега върти като бесен.

Коментар

Ако беше друг ден с удоволствие бих снимал но оставям Нисана вземам си Кията и забегвам да работя. Все още съм по системата "Като имаш едно кило брашно дай го на хлебар да ти направи хляба". Е ако имах един гараж с канал щеше да е друго .
                    Калоян Кирилов
                    LZ2ZGT

Коментар

Моя стартер имаше лепенка Хитачи-с лагери.Бендикса струваше 90 лева-италиански.

Коментар

Първоначално публикуван от milchev74 Преглед на мнение
                        Моя стартер имаше лепенка Хитачи-с лагери.Бендикса струваше 90 лева-италиански.
                        Да..така е,защото не е прост бендикс ...а цял механизъм.На Патрола сменях същия,ама тогава си намерих за около 70лв.
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

При мен проблема се оказа интересен от Италиански или Български "майстори" скъсан долният болт и за да не го вадят слагали някакви планки да го държи. Стартера който е сложен е Бош дано само това да е побългарено, че имам някакъв късмет с колите ........
                          Калоян Кирилов
                          LZ2ZGT

Коментар

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
                            Много трудно се намират тия чудесии.
                            Тия чудесии са на един телефонен разговор и десетина работни дни разстояние с Patrol fen, и то ако няма налични. 3 пъти купувам мигачи от него. Има ги и тук налични по магазините, например в TechnoLink, но цената е по-зла.

Проблема с предните мигачи е че ги има само на HELLA. Такива са и оригиналните. Виж задни стопове и светлини в бронята има на поне още един производител, и цената им е значително надолу спрямо оригиналните, но пак са скъпи, пущините. Недостатъка е че пак не са налични, а се пазаруват през eBay от продавач в Литва.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За мигачите... Вече си доставих втора употреба утре контролно ще им сложа прозрачно фолио малко да ги запази. Мисля да опитам да сложа и някаква мрежичка. А като се опарича малко мисля да си взема едни резервни, че наистина трудно се намират. Сега съм си наумил първо да си сложа камера отзад и парктроник /много ми е дълга тази пущина/. Може да е смешно но не знам, все ме е страх да не ударя някого.
                              Опс това за фолиото съм го писал и по-горе. А за фолио и разни защити не искам да ходя със счупен мигач до следващата доставка.
                              Калоян Кирилов
                              LZ2ZGT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X