Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покривало - какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покривало - какво ?

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
    Ходих при майстора и той каза - док. Даже ми показа едно парче плат - тънко и много здраво. Ако си намериш такъв док и дойдеш със джипа ще ти бъде ушито покривало.
    Нещо като плат за дънки , ами това ми се струва най-добрия варянт, а попита ли го ориентировъчно колко излиза ?

Поздрави !

Коментар

Не доста по-тънък и здрав. Абе ако идваш насам звънни да те водя до майстора че така от компютъра нищо не правим . 0878800847 Сашо.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        Не доста по-тънък и здрав. Абе ако идваш насам звънни да те водя до майстора че така от компютъра нищо не правим . 0878800847 Сашо.
        Благодаря !

Коментар

Според мен обикновените платове ще прегарят бързо.Виждал съм по магазините да продават плат за сенници различни разцвитки.Издържа няколко години.По нашия район го внасят от Турция на цена от 6 до 15 долара на линеен метър/1,6 м ширина/.Защо не си потърсиш нещо подобно за лодката си бях ушил и бях доволен.

Коментар

Тия дни ако остане време ще се се видя с шивача и ще решим

Коментар

Най доброто, което съм виждал, са покривалата за външните маси на ОМВ бензиностанциите. Питал съм 100 пъти от къде са и кой им ги прави ама все не попадам на точния човек. Ако разбереш или попаднеш на нещо подобно дай инфо.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Ок! Инам познат, който работи на ОМВ, още утре ще го питам

Коментар

......добре де...има оригинални вероятно, виж им материала и си намери...останалото - лесно....(мисля, че нещо като шушляк беше)

Коментар

Първоначално публикуван от alsash Преглед на мнение
                    ......добре де...има оригинални вероятно, виж им материала и си намери...останалото - лесно....(мисля, че нещо като шушляк беше)
                    - абе нещо такова е, ама тва ми се гледа крайно ненадеждно, а цените почват от 60лв. нагоре, не че нещо, ама поне да знам за какво ги давам, а не за шушля
                    -Вальо, днес попитах моя човек за покривалата, наистина изглеждат надеждни, той каза, че са ги внасяли някъде от Австрия, ама не знаел повече, ще разпита и ако има информация ще пиша

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                      Тия дни ако остане време ще се се видя с шивача и ще решим
                      Че отдавна се продават покривала за коли. Цената според качеството и мат'ряла. Даже имаше някакви "анти-градушка"...
                      Миналата година и аз бях се навил за покривало и от там ми е информацията...
                      Пишеш "покривало за кола" в гооглето, и си ти...

Коментар

Абе аз първо това направих, нали ти казвам, че всичките са шушляко подобни с дебелуна няколко микрона и ако искарат едно лято, значи е късмет. Цените не коментирам, важното е да върши работа и да трае поне 3 години

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X