Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покривало - какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покривало - какво ?

Здравейте, от доста време си търся покривало за тераното. Това което намерих беше "оригинално" за Терано 2 , дълга база. Що годе пасваше, но за 1 месец стана на парцал. Та въпросът ми е :
    - от къде да си взема читаво покривало ?
    - какъв материал да ползвам за шиенето на ново ?

* Главната цел на покривалото е да пази джипа от слънцето, прахта и леки дъждове, тъй като в гаража няма място за него

Поздрави !

От: Покривало - какво ?

Хи, може да помислиш дали няма да може да си направиш такова от винил. На рекламните билбордове го има и хората, които ги слагат със сигурност могат да ти намерят за символични цени. Иначе от винил на тировите ремаркетата са такива, друго не се сещам.

Коментар

Не става.Не пуска ни навън,ни навътре,не диша,тежко.Плат за палатки и тенти.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Е къде да го търся тоя плат за палатки?
        Ако реша да се шие, не трябва ли шевовете да се подлепят някак?

Поздрави!

Коментар

Бризент за тирове
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            Бризент за тирове
            Гледам, че си от Благоевград, знаеш ли някъде в околностите да има такива фирми дето продават брезен ?

Поздрави !
            п.п. Нищо не казвате, как да подлепя шевовете след това, имам останали по наследство доста шевни пособия + 2 шевни машини, имам и идея как да го ушия, но шевовете ?

Коментар

Ще питам един познат тапицер дали ще се наеме да ти го направи.
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Има тема за ремонт на палатка или нещо от сорта,но не я намирам.Шиенето не е кой знае какъв проблем,после се импрегнира и т.н.,но търси темата.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Покривала се правеха последно за Москвич и Лада. После автобоите надживяват матрЯла на купето.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                    * Главната цел на покривалото е да пази джипа от слънцето, прахта и леки дъждове, тъй като в гаража няма място за него

Поздрави !
                    Най доброто покривало е да му направиш един навес. Колонки с покривче. Ако нямаш толкова място на двора, можеш да си скалъпиш подобие на тента, която да се разгъва от оградата. Паркираш джипа до ограда и буташ тентата отгоре. Няма да се будалкаш с покриване и разпокриване, сгъване и разгъване на платове, ще се проветрява на воля и така.

Коментар

Знаам! За зимата си стои на сухо в гаража, но лятото няма тази възможност, ако имаше варянт, щеше да съм го измислил
                      Само покривало би свършило някаква работа. Освен от слънцето искам да пазя джипа от махленските котки, които редовно го тъпчат и дерат.

- ще ми бъде интересно, ако някой се навие да ошие

Коментар

Винила е тежък и запарва. Ще ти изгние колцата преди да се надраска. Ако въпреки всичко решиш да пробваш с винил ми звънни един тел. Можеш сам да си го скроиш и да си го залепиш с пистолет топъл въздух и една ролчица. Тоя за тировете е много здрав но е прекалено тежък и ще ти трябва помощник за всяко завиване. Има по-тънки но пак е тегава работа.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Тежинаъа не е проблем, щом е за камионите, значи е доста здраво, обаче спарва? Примерно ако джипа е сух, покривалото и то, ще се образува ли влага под покривалото?

Поздрави

Коментар

Хи, много вероятно да запарва и ще го прави при големи разлики в температурите денем и нощем. Пред няколко години си купих покривало за астрата и то беше от едната страна с найлон да не се мокри , но и той запарваше.Варианта с бризент е май най добър дори да се мокри ще пропуска влагата

Коментар

А ако го направя от винил и после отвътрешната страна залепя брезен или друга материя играеща ролята на мембрана?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X