Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покривало - какво ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покривало - какво ?

Човеко, лятото като изкарам лодката от гаража я завивам е един винил от най тънкия. Не съм от слабичките, но сам ми е почти невъзможно. При това не ме е страх, че ще я надраскам.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Ами какво да търся?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Покривала се правеха последно за Москвич и Лада. ...
        И от онова време си спомням, че покривалата задържаха влагата доста време след като непокритите коли са изсъхнали ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Моят съвет е да забравиш за покривало-нанася повече вреди, отколкото ползи.
          Ако обаче толкова си се мерикландисал забрави винила, а го направи от дишащ и лек плат.Можеш да използваш хасе(памучен плат за чаршафи)-поне ще изсъхва бързо след дъжд и няма да запарва продължително.Хасето е с жирина 150, или 220см. и често се намира преоценено на половин цена, и все ще ти изкара две лета.
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Е вие напълно ме отказахте, а хич не ми се иска лачената ми джипка да стои на припек цяло лято!

Коментар

Здравей,

Накъде гледах надуваеми гаражи - може пък това да е твоето решение ;-)
              Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
              Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
              Opel Campo 3,1 TD '99
              Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Няколко на брой войнишки платнища. По моя край се продават ои 7,50 - 9 лв/броя....
                Даже едни СОТ-аджии са си направили навеси с подобни платнища, под които държат колите. Само ползват металната конструкция за скеле..
                Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                  Няколко на брой войнишки платнища. По моя край се продават ои 7,50 - 9 лв/броя....
                  Даже едни СОТ-аджии са си направили навеси с подобни платнища, под които държат колите. Само ползват металната конструкция за скеле..
                  Е то добре, ама като завали ?
                  - не е проблем,ч е ще се намокри колата, а че после ще са мнООго тежки.

Абе незнам, напрао ме накарахте да изпадна в дълбок размисъл - да стои така на слънцето, да слагам винили и разни други щоротии или просто да сложа обикновен брезент, уж пуснах темата за улеснение, а то стана пълна каша ...

А за копешките нищо не казвате, кака са ?

Коментар

А какво ще и стане от слънцето?? Имам и 22годишен Пасат3. Карам го от НОВ. Тотален уличник, а като мине на мивка си е като как си беше. Само тапицерията на седалките е малко захабена и тавана е за пране....

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      А какво ще и стане от слънцето?? Имам и 22годишен Пасат3. Карам го от НОВ. Тотален уличник, а като мине на мивка си е като как си беше. Само тапицерията на седалките е малко захабена и тавана е за пране....
                      Ами попринцип от опит знам, че слънцето след малко или повечко "прегаря" пластмасите, уличните котки си точат ноктите по него, също така там дето го спирам има дървета и постоянно се набутва, особено сега и на есен тичинки, листа, клони и дори смола там дето дори не подозираш. И затва си мисля, че дори с обикновено платнище да го покривам, пак ще е по-добре отколкото ба стои така.
                      * Попринцип джипа не се кара всеки ден, а само когато потрябва, за извън града, затова винаги след път го мия с цел да си е чист за другия път, ама като се напраши, и се набутат листа навсякъде става мазало.
                      - не е болка за умиране, ама с оглед състоянието в което е, а именно като нов, без преовеличения, искам да си се запази

Поздрави !

Коментар

Колега, преди време видях бюджетно наметало от брезент - покриваше само тавана, предния и задния капак (не слизаше до земята).
                        Беше захванато към колата с въженца - вързани за броните.
                        Дано да съм бил полезен.
                        Успех.
                        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                        Opel Campo 3,1 TD '99
                        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                          Ще питам един познат тапицер дали ще се наеме да ти го направи.
                          Да ходя да питам ?
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Колега аз моето терано го покривам с нещо като мушама което е доста дебело но не покрива цялата кола.Мушамата е от реклама на глобул,от тези големите покрай пътя,не пропуска вода и в горещините гледам че не грее колата,понеже е бяло със светло зелено.Лошото е че става твърд в студовете и не се разгъва,но за лятото е идеален,или поне аз мисля така.
                            Terrano 2 2,7td 1994
                            Keeway atv 100

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              Да ходя да питам ?
                              Бе то най-лесно да питаш, ама като още не сме уточнили плат ...

- все повече започват да ми се въртят идеи - например някакво текстилно покривално, върху което да залепя някакъв вид непромокаема материя, хем ще пази от вода, хем ще пази плата от слънцето , Де да знам, айде давайте акъл, че лятото ей сега ще дойде

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                                Бе то най-лесно да питаш, ама като още не сме уточнили плат ...

- все повече започват да ми се въртят идеи - например някакво текстилно покривално, върху което да залепя някакъв вид непромокаема материя, хем ще пази от вода, хем ще пази плата от слънцето , Де да знам, айде давайте акъл, че лятото ей сега ще дойде
                                Ходих при майстора и той каза - док. Даже ми показа едно парче плат - тънко и много здраво. Ако си намериш такъв док и дойдеш със джипа ще ти бъде ушито покривало.
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X