От: Масло в радиатора или краят на романса..
С такава промивка само на радиатора няма да стане. Трябва да се източи и блока. Ние днес свършихме точно тази работа и след като изтече целия антифрийз, после ви е бедна фантазията какво започна да се стича като желе и го оставих да си се стича, поне няколко дни на спокойствие преди да започнат промивките... Не знам обаче на RD28 къде е този болт на блока. При мен е в задната част, под генерацията (от шофьорската страна) на много трудно достъпно място. Но според мен само промивки няма смисъл, без да се обърне внимание на самия проблем.
Първоначално публикуван от kalio_kkk
Преглед на мнение
Търси назад из темите имам писано какво излезе и за колко пари го направих. Сумите които са ти написали са минималните, но пък след това ще имаш двигател който ще надживее ламарините. Нямаш вариант да имаш хубав джип какъвто е Патрола, той да е на на десетки години и стотици хиляди километри и да не ти струва нещо. Задръж парата, събирай пари или отиди до банката и го направи с хубави части, при хубав майстор и без компромиси. Използвай докато е разглобен да направиш ревизия на всички важни части. Дълъг Патрол е едно от съвършените изобретения на японския военен технически гений
Коментар