Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Постоянно ми гори предпазител.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Постоянно ми гори предпазител.

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
    Надали е момента консумация да го товари толкова.Винаги бушоните са преизчислени спрямо нормалната си консумация.При мен същия бушон,защо не гори тогава???
    Решението с по-голям бушон/примерно 20А/ може да е само временен вариант....
    Митко при теб ли алармата я слагахте допълнително или на някой друг колега беше...
    Ако е слагана допълнително дали не товари бушона/който си е останал същия като ампераж/ допълнително и затова да гори???
    Писах го това,че е най-вероятната причина още в началото на темата....
    Радвам се,че сте установили и отстранили причината.Електрическите проблеми,понякога са доста досадни и изнервящи,а същевременно трудни за установяване!
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Колега,няма начин две аларми вързани на един предпазител,управляващи едни и същи светлини,едно и също централно заключване,да имат двойна консумация.....Проблема ти е в централното с машинките ......Мойте уважения към дядо Владо обаче сте в грешка !В предния ми пост те питах нещо и ти казах че знам какъв ти е проблема !Над 10 години работя и такива работи !
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
        От машинките на заключването е.....
        Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        .....Проблема ти е в централното с машинките ......
        Май става дума за едно и също
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Да де, проблема е разрешен с поставянето на 20А бушон.

Коментар

Спряха да ми работят пръскачките за чистене на фаровете, като натисна копчето се чува ЦЪК и после пак ЦЪК долу където са бушоните. Бушона го видях кой е, гледах го, съвсем здрав си е , 20А. Скоро един заварчик ми разкача + на акумулатора, да не е изгоряло нещо като го включва? Колат е в подписа отдолу, без комп. има централно и допълнителна аларма.
            Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
            X-trail 2.2 Di 2003
            Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994

Коментар

Да не ти е замръзнала течността за чистачките???
              При мен макар и с подходяща такава на градуси,явно съм забравил да изцъркам останалата лятна в системата до задните чистачки и в резултат на това...и аз временно нямах миене на задното стъкло!
              Сега като се позатопли времето и всичко се размръзна отново имам миячно и от зад!
              Малко ме съмнява да ти е изгоряло нещо при включване на акумулатора.Това с централното и алармата мисля ,че няма общо с проблема ти,защото миячното си е на съвсем друга верига!
              П.П.Виж дали не е изгоряла и помпичка на миячното...
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER

Коментар

Видях ,че е стара темата..но в нея за токове и бушони става въпрос,та става дума за терано 2000г,не ми работят вторите светлини в основния фар,за мъгла мисля ги водят
                Бушоните са здрави,дали има накъде реле..?

Коментар

Първоначално публикуван от marrio Преглед на мнение
                  Бушоните са здрави ....
                  .....а крушките ?

Коментар

и крушките са здрави,пробвах ги на акумулатора директно.

Коментар

Никой ли не е имал проблем с вградените във основния фар халогени?? бушони здрави,крушки също ,а не светят,остава според мен реле или лоста за светлини..въпроса е кое е релето,всички други светлини работят.

Коментар

Първоначално публикуван от marrio Преглед на мнение
                        Никой ли не е имал проблем с......
                        На някои "американци" ключа се движи нагоре-надолу, напред-назад, върти се, и за финал се дърпа навън.... На това "Терано" хич му не разбирам, но може да дойдеш да му гоним токовете.

Коментар

На това Терано на превключвателя на кормилото за мигачите и фаровете има врътка на 3 степени, с която като я въртиш включваш последователно предните халогени/тези във фаровете/, и на второ положение предните халогени + задния на стопа за мъгла. Третото положение е изключено всичко.
                          Нищо повече от въртене на въпросния О-ринг.
                          Колега, ще трябва както казва дядо Владо да се прогонват тоците.Явно нещо по веригата прави проблем!
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER

Коментар

Да,задния за мъгла си работи,дали да не пробвам да раглобя превключвателя..

Коментар

повредата е отстранена имаше разпоен кабел на самия ключ

Коментар

Здравейте, извинявам се че използвам темата на колегата но имам следния проблем,при закачане на акумолатора след заряд явно ми прекъснал някой предпазител и то силов защото имам след даване на контакт само радио и светлини на фаровете.Прегледах предпазителите в двигателния отсек и под кормилото но не можах да намеря прекъснал,на други места не виждам да има предпазили или аз поне не ги знам.Блогодаря на всички отзовали се !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X