Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Постоянно ми гори предпазител.
Свий
X
-
От: Постоянно ми гори предпазител.
Освен алармата и лазара, какво друго не тръгва? После сменяш предпазителя и какво ? Няма проблем ? Опита ли с 20 А, възможно е някаква моментна консумация при рестарт на електрониката да товари повечко.Георги Кулишев
Ямбол
0889 42 00 74
Коментар
-
Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнениеОсвен алармата и лазара, какво друго не тръгва? После сменяш предпазителя и какво ? Няма проблем ? Опита ли с 20 А, възможно е някаква моментна консумация при рестарт на електрониката да товари повечко.
Решението с по-голям бушон/примерно 20А/ може да е само временен вариант....
Митко при теб ли алармата я слагахте допълнително или на някой друг колега беше...
Ако е слагана допълнително дали не товари бушона/който си е останал същия като ампераж/ допълнително и затова да гори???NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Здравей Колега,
Отиди там където са ти връзвали алармата и ги помоли да ти я вържат постоянния плюс на алармата на друго място.
Просто раздели нещата, за да разбереш откъде идва проблема.
УспехНула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Не слагай по-голям предпазител преди да се изясни проблема,има ли автономно захранване алармата и запомня ли си състоянието след изкл./вкл. на ак.,централно закл.-работи ли и най-добре ако е монтирана тук и са ти под ръка-при тях.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Другия вариант е да се разходиш до мен. В момента един приятел, много добър с механиката и жиците е леко безработен и чат пат го викам при мен. В понеделник даже ще правим един алтернатор и мисля, че ще има време да се зарови в проблема.
Коментар
-
В момента съм сложил 20А предпазител. Като откача акумулатора и като изгори алармата не реагира на дистанционното, като се опитам да запаля-само върти не пали и чека мига.
Предполагам че проблема идва от слагането на алармата, може да отскоча до Андро в понеделник, за да го погледне неговия човек и да разреши проблема.
Благодаря за мненията колеги, като разреша проблема ще го опиша.
Коментар
-
Аз пак да питам, за какво пише на капачето за тоя бушон?
Иначе принципно тия бушони са бавни. Стартова консумация не би трябвало да го товари толкова, че да изгори. Не и от алармата. Няма за какво да харчи толкова.
Случайно да си сложил някаква по-ячка музика? Алармата има ли автономно захранване (акумулатор), или е без?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]442820[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнениеОчертания в червено, точно по средата на горния ред.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДобре де, ама какво пише на капачето за него?, а в същност бушона който гори е този
.
Ето и снимка на книжката, която имам в колата
Снимките са по-добри и би трябвало да се чете.
Коментар
-
Еми махни го и виж какво изчезва де - дали светлините за мъгла предни или аварийките.
Освен тва нисан много обичат да закачат разни недокументирани функции към бушоните...И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар