Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Резервоар терано 2
Свий
X
-
От: Резервоар терано 2
Вие сте щастливци с този разход бре....
Моето е дълга база 2.7тди 125к.с. 2001г.
С гуми 31х10.5х15 и закопчан постоянно преден мост/оригинално е с капачки и предстои смяната им с ръчни хъбове/,в градски условия не успявам да го сваля сега зимата под 15/100км.
Да речем че има разлика от размера на гумите и това че търкалям карантиите отпред заради капачките,и да сваля по тези причини примерно 2л. пак стават едни 13/100км....Как го докарвате този разход от 10/100градско направо не знам....
Да не говорим пък за 7.5градско.......Ами то по каталог дават около 11-12л./100 бре...и то за нов автомобил,а не за амортизиран 10-15годишен екземпляр....Направо ми звучите като филм от сферата на научната фантастика...
П.П.Не забравяйте да уточните кога е засичан разхода,защото нашите машини зимен/летен разход е 2л. разликата в градски условия!!!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
За обема на резервоарите, преди време Спарки беше пуснал подробна документация,за расхода положението е спрямо зора,днес уж 100тина метра приблизително, дълбок мокър сняг(50-60см.)с вериги изяде около 10л.газ за около половин час. голям зор беше еи .Иначе разходите са коментирани в други теми.Форд Маверик 2,4i 12v 1994.
Коментар
-
2.7 TDI,1999г, Дълга база,235/75/15
градско 10л
извънградско 9,5л маx.ск. 130км.
4x4 около 12.5л[I][SIZE=3][FONT=Microsoft Sans Serif][COLOR=black][B]Nissan Terrano II (R20) 2.7TDI "99 [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[B][I][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3]Kawasaki ER-500 "00[/SIZE][/FONT][/I][/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Бибов Преглед на мнениеА лампата кога светва? Като дам на контакт лампата [ATTACH=CONFIG]424614[/ATTACH] свети. Преди да влезе в червеното или по надоло?
Коментар
-
Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнениеАми моята като дам на контакт НЕ свети. Светка като влезе в червената зона но със закъснение. Какво искам да кажа? Дори и когато съм карал със светнала лампа и загася колата, дори и веднага да я запаля лампата ми светка след около 2-3 минути.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПосле ще имаш перипетии по обезвъздушаването, или по-точно ще ти се откачи ръката от помпане.NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Малко да опресня данните, които дадох преди около 2г. От началото на годината с гуми 235/70/16 при изминати около 6000км 1/3 градско, 2/3 извън, средния разход ми идва малко над 9/100. Обаче, карам го максимално икономично, градско едва едва, извън градско рядко превишавам 90км/ч.Издържах вчера, ще издържа и днес...
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеКарал съм няколко дни в града със светеща лампа на моето Терано/дизел/и...нищо не се наложи да обезвъздушавам .Просто ме достраша да не дръпне на някой завой въздух и да угасне и...заредих...
То не е кой-знае колко голяма драма де. Просто иска много помпане и добър акумулатор. На мен обезвъздушаване след смяна на филтър ми отнема сигурно около 5 минути. Ако е нагълтало въздух навсякъде ще да е повече.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар