Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резервоар терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Резервоар терано 2

Колеги, колко литра е резервоара и колко литра е резервата след като светне лампата за горивото? 2.7тд.
    Nissan Terrano 2.7 TDi
    ----------------------------
    Нещо което работи - не се пипа!

От: Резервоар терано 2

Мисля ,че е 80 литра макар ,че четох някъде и за 72 . А за резервата предполагам около 5 след светването на лампата. Дано не те подведа ,но има по запознати колеги и те ще кажат със сигурност.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

И аз смятам, че резервоара е 80 литра, но с 5 литра накрая е крайнонеудобно да се кара. По завоите горивото се мести и колата прекъсва некомфортно(моя случай).
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

80 не е със сигурност, поне на късата база. И резервата не е 5 литра. около 72-74 е по-реалистично. Аз не съм успял да сипя повече от 65-66 литра със светеща от 20-30км лампа, дори да пълня до ръба на гърловината.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това намерих в нета.
          Terrano SWB = 72l

Terrano LWB = 80l
          Reserve = 6l
          За дълга база 3.0 Д със сигурност е 80 л.
          Последно редактирано от gorskia79; 03-12-11, 19:13.
          TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
          www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
            Това намерих в нета за дълга база 3.0 Д със сигурност е 80 л.
            Terrano SWB = 72l

Terrano LWB = 80l
            Reserve = 6l if
            Това вече съвпада с моите наблюдения. Единствено резервата при мен излиза към 10-ина литра, но пък от друга страна аз пълня до гърловината, а до там като нищо се побират още 2-3 литра.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Разход гориво *****

Мерси колеги. А да не правя друга тема да споделите колко харчат вашите машини
              Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Мойто Терано 2 2.7тди дълга база 2002 градско(софииско)-11-12,извънградско-9-10л.,но с гуми 31-ци Goodyear Wrangler DuraTrac които са много тежки

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                  ...които са много тежки
                  Не са. По-леки са дори от моите, а мойте минават за сравнително леки за размера си.

По каталог - моите са 21.3кг, а твоите, ако същия размер (31Х10.5Х15) - 19.5кг.

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                    Мойто Терано 2 2.7тди дълга база 2002 градско(софииско)-11-12,извънградско-9-10л.,но с гуми 31-ци Goodyear Wrangler DuraTrac които са много тежки
                    1:1 при мене - и колата и разхода, гумите са Bridgestone 694 AT

Коментар

Мога да споделя разхода на моето `96г. 2,7 TDI къса база. С гуми 215/80/15 дава разлика в изминатите км. с 5,22%. Извънградско на около 2000 оборота /по GPS 79-80км/ч./ 6,7/100. В града малко над 7,5/100.
                      Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

На мене в града 96г. с гуми 235/75 R15 ми дава около 10.
                        Nissan Terrano 2.7 TDi

Коментар

Имам Терано 2,3.0D,2003г. -резервоарът побира 80л.Не съм стигал до резерва.

Коментар

И при моето- 97 г., 2,7 TDI, къса база, е около или по-скоро, малко над 10 среден разход при преобладаващо градско. Извън пътя, не знам, там вероятно трябва да е на моточасове. Гумите са Пирели Скорпион S/T, 215/75/15, M+S

Коментар

Късата база е 72 литра.
                              Резервата е поне 10 литра. Аз лично съм минавал при светеща лампа 100 км, ако е 5 литра просто няма как да стане това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X