Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло за LSD диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Масло за LSD диф

Значи за задния LSD диф - 2,8 литра синтетика 75W140 GL5
    -----------------
    За преден диф, скорости и раздатка - синтетика 75W90 GL4+GL5
    ама колко да поръчам - колко ще събере отпред в диф, скорости и раздатка 2.7TDI 97`?

Коментар

Скоростна кутия 3,6л.Преден диф 1,3л.Раздатки 2,0 л.

Коментар

И още .... ако имате възможност слагайте пълна синтетика,предимствата са безброй

Коментар

Аз като нов собственик на Терано2,първо се разчетох из форума,попаднах на много полезни мнения,без да съм разпитвал много много,информацията си я има синтезирана,на първо време смених маслото на двигателя и задния диф,съответно ,впоследствие ск.кутия,преден диф и раздатка пълни синтетики пак на Yacco,по спецификация,сега само карам и се кефя на машината

Коментар

Първоначално публикуван от Blues_Bandit Преглед на мнение
            GL-5 е само...
            жалко
            Виж какво ти казва производителят на конкретния автомобил/скорости(начин на експлоатация,географски ширини).
            А тези простотии се правят от името на всички ни.
            Даника
            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
              Виж какво ти казва производителят на конкретния автомобил/скорости(начин на експлоатация,географски ширини).
              Видяли сме какво казва производителя. И караме с квото трябва. За скорости трябва да покрива GL-4 и да е 75W90. Други изисквания няма.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Видяли сме какво казва производителя. И караме с квото трябва. За скорости трябва да покрива GL-4 и да е 75W90. Други изисквания няма.
                Не беше забележка,казвах на колегата да се загледа по-обстойно,защото един път съм виждал единствено на маркировката на самата скоростна кутия GL-5,a навсякъде другаде пише GL-4.А и имаше и обширна тема.Извинявам се.
                А тези простотии се правят от името на всички ни.
                Даника
                Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                  Не беше забележка,казвах на колегата да се загледа по-обстойно,защото един път съм виждал единствено на маркировката на самата скоростна кутия GL-5,a навсякъде другаде пише GL-4.А и имаше и обширна тема.Извинявам се.
                  Тоя случай при терано е невъзможен. Кутиите са 2 вида, и двата искат GL-4.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X