Здравейте отскоро имам Терано 2 и се рових доста из форума, но не намирам инфо за масло за заден диф за моя жип. Някой може ли да ми даде акъл, масло за LSD или диф.масло с добавка за LSD.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Масло за LSD диф
Свий
X
-
От: Масло за LSD диф
Благодаря за препратката, но дори и от толкова много писаници по съответната тема не разбирам кой вариант е по добър с масло 75W140 или 80W90 + добавка за LSD диф (както в конкретната тема по препоръка на производителя)Land Rover Discovery 3.9 V8
Коментар
-
Здравей Колега,
Аз лично си сложих 80W90 за LSD - това мисля че е минерално, а другото - синтетично
Не съм слагал никакви добавки.
Провери дали работи LSD-то.
Успех.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Ако не нахално може ли и аз да ползвам темата-не разбрах само от къде мога да си взема масло за задния диф. lsd nissan terrano 2 75/140 в софия? Bсеки казва какво ползва ама не разбирам от къде го е взел и на каква цена разбира се?Благодаря предварително.
Коментар
-
Сложихме на баща ми от това масло на киата и сега мисля и аз да сипя на моя диф.
Но и аз също не видях да пише конкретно " LSD ", а само, че е за високо натоварване.
В друга тема прочетох, че това е маслото.Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Да точно за това питам запознатите ,а иначе това е темата:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10383 на страница 4 и имали някой който да разбира немски и ако може да преведе написаното на шишето.Защото има такова на същата фирма което е lsd,но е с други показатели HYPOID LSD SAE 85W-140 API GL-5 LS.Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнениеДа точно за това питам запознатите ,а иначе това е темата:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=10383 на страница 4 и имали някой който да разбира немски и ако може да преведе написаното на шишето[ATTACH=CONFIG]386329[/ATTACH].Защото има такова на същата фирма което е lsd,но е с други показатели HYPOID LSD SAE 85W-140 API GL-5 LS.Благодаря предварително.Е ти сега ме уби... Обърках се. Сега правилното масло ли сложихме на баща ми или не?
Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар