Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло за LSD диф

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Масло за LSD диф

Ама, забравете филма "когато LSD-то зацепи". LSD-то е постоанно зацепило.

Иначе да, като странична стабилност е по-зле от отворен диф, но не е чак страшно. Като проходимост - малко по-добре. Пълно щастие отново не намерихме. И пълния блокаж не е пълното щастие.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Полезно,както винаги.Карам TLC LJ70/86 с мobilube1 SHC 75W90 и mobil 1 LS 75W90 съответно.За избора ми преди ок.30 000 км. оказа и значение това,че знаех от къде е маслото.Може да се заблуждавам,но имам чувството,че навремето единия път счупих скоростите на НИВАТА заради първото.Сега нямам оплаквания,но да продължавам ли с тях ?Казвайте...
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Демек, по странични наклони яваш-яваш, който е с ЛСД
        Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
          Точно така...и по заледени завои също...
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Що?Аз и на предния мост имам и си го карам/ не яваш/.Проблеми не съм имал .
            Последно редактирано от ssspeed; 03-02-12, 21:31.
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Докато му свикнеш на номерата. Които пък в определени ситуации помагат.

Знаеш ли сега на хлъзгавото с колко малко маневри се прави обратен завой на тясна улица? Лека засилка, навиваш геврека, и цялата газ.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Завиждам благородно.При мен не става.
                Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                Grand 3.1TD
                0898 620 306 Стоян

Коментар

Иначе сега както има коловози единия заледен другия почти сух си потегляш нормално като пич само на 2H.
                  Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Докато му свикнеш на номерата. Които пък в определени ситуации помагат.

Знаеш ли сега на хлъзгавото с колко малко маневри се прави обратен завой на тясна улица? Лека засилка, навиваш геврека, и цялата газ.
                    Е то за обратния завой LSD не ти трябва...има си ръчна спирачка за целта.Направо го извърта на пета...

Да не говорим,че партайма си е направо перфектен за въртене по оста....
                    NISSAN FOREVER

Коментар

Моето Терано е на няколко дни, но на два пъти, при изкачване, усетих придърпване отзад, все едно за части от секундата спира нафтата, или едното колело пребуксува на лед и на твърдото зацепва, може ли да е свързано с ЛСД диференциала, има такъв,...........

Коментар

Първоначално публикуван от Неделчев Преглед на мнение
                        Моето Терано е на няколко дни, но на два пъти, при изкачване, усетих придърпване отзад, все едно за части от секундата спира нафтата, или едното колело пребуксува на лед и на твърдото зацепва, може ли да е свързано с ЛСД диференциала, има такъв,...........
                        Твърде е възможно с повечко гас по баира като ти превърти едното колело и LSD-то ти прехвърли на другото да има вибрация от зацепването или удар дори.Аз тия дни го карам моето на заден мост и му се кефя на поднасянията.Случвало ми се е при тръгване от място направо да подскача задницата като забуксуват и двете колела!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Здравейте
                          Имам Нисан Серена със ЛСД.
                          Предстои ми смяна на маслата.Мога да намеря безплатно масло 75/90 LS за задния мост.
                          Въпроса ми е - ако сложа такова масло и в скоростната кутия проблем ли е?

Коментар

Ако е GL-4 + GL-5 не е проблем, но може да им се промени поведението заради вискозитета и различните качества. Ако е само GL-5 става само за дифове.

Коментар

Иначе сега както има коловози единия заледен другия почти сух си потегляш нормално като пич само на 2H.
                              колега то като бмв бе аз като го взех моя кон веднага се сетих за на един прител бмв-то бях го карал една зима
                              само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Ако е GL-4 + GL-5 не е проблем, но може да им се промени поведението заради вискозитета и различните качества. Ако е само GL-5 става само за дифове.
                                GL-5 е само...
                                жалко
                                Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X