Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със спирачките

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със спирачките

Ако не си объркал лампите!!!,СИПИ ТЕЧНОСТ В КАЗАНЧЕТО НА ЧИСТАЧКИТЕ
    Форд Маверик 2,4i 12v 1994.

Коментар

Що бе, нека му намига, ще го държи в напрежение-не е добре да се спи зад волана!

Коментар

Малей... добре, че не стигна до помпата!

Коментар

В казанчето си има течност за чистачки бре, просто като спирам примигва
          Nissan Terrano 2.7 TDi
          ----------------------------
          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Ами няма да спираш

Коментар

Колеги проблема все още остава лампата за спирачките още свети.Някой може ли да снима тази вакум помпа ?

Коментар

А преди малко покарах джипката и от време на време светне тази лампичка която по - нагоре съм питал за нея, а и на 2 пъти ми светна (i) незнам какво е. Отворих капачката за течността и беше на минимум. А случайно тази лампичка (оранжетава най от дясно) да примигва при включване на АБС, а мисля, че колата няма?
                Nissan Terrano 2.7 TDi
                ----------------------------
                Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първоначално публикуван от kotata75 Преглед на мнение
                  Колеги проблема все още остава лампата за спирачките още свети.Някой може ли да снима тази вакум помпа ?
                  Вакум помпата на 2,7ТД е отзад на алтернатора.От нея тръгват няколко маркучета с различен диаметър,едно от тях отива до датчика на лампата,който се намира под казанчето на чистачките.
                  FORD MAVERIK 2.7TD
                  Тел.0898662817
                  LZ1IID

Коментар

Колега тази лампа е само и единствено за нивото на течността в казанчето за чистачките. Долей го догоре и виж дали пак ще примигва. Ако го прави пак, значи имаш проблем с датчика за нивото. Стига си търсил проблем със спирачките.

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
                      .Когато се напомпи педала да се втвърди и после като се задържи с по-лек натиск на педала пак ли потъва?
                      При мен има нещо такова, течност има и не се губи, накладки има, водачите са раздвижени, няма никъде омасляване по барабаните и никаква лампа по таблото неми светва. Nissan Terrano 2.4 с ABS. От какво се получава бе "даго ева"
                      Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
                        При мен има нещо такова, течност има и не се губи, накладки има, водачите са раздвижени, няма никъде омасляване по барабаните и никаква лампа по таблото неми светва. Nissan Terrano 2.4 с ABS. От какво се получава бе "даго ева"
                        Спирачна помпа.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тогава, помпите последно подлежат ли на ремонт, ако да от къде да си намеря някакъв ремонтен комплект.
                          Land Rover Discovery 3.9 V8

Коментар

Първоначално публикуван от keidj Преглед на мнение
                            Тогава, помпите последно подлежат ли на ремонт, ако да от къде да си намеря някакъв ремонтен комплект.
                            Зависи от състоянието. Ако няма ръжда и износване, смяната на гумички е решение.

Коментар

Утре ,ако остане време ще отида до майсторите в Княжево да им искам тел-а,щото съм го затрил и ще го дам.

Коментар

Първоначално публикуван от veneli Преглед на мнение
                                Утре ,ако остане време ще отида до майсторите в Княжево да им искам тел-а,щото съм го затрил и ще го дам.
                                Време остана ето тел-а 0887546065 -Владо. и сега се сещам че тогава във митвас ми искаха 210 лв. за долната помпа на съединителя и да чакам 10 работни дни,дрън дрън как не за една гумичка.
                                Последно редактирано от veneli; 05-01-12, 18:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X