Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 2002 без хъбове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терано 2002 без хъбове?

За момента разхода при мен, според моя "окомер" е нещо като 9 на извънградско - каране с до 120. Но още е много рано, за да мога да кажа със сигурност. Падането до 8/100 с хъбове звучи интригуващо, но и малко невероятно... Трябва да се пробва. Иначе дрънченето не ми е болка, стига да не е признак за някакви проблеми

Коментар

8 може и да се докара, при каране с 80-90, и без климатик, на ненатоварена къса база.

В началото и моето харчеше 9. Ама това докато не му свикна че може да върви повече.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На градско разликата в разхода с и без хъбове ще е по-осезаема. При висока скорост тая аеродинамика му разказва играта.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Здравейте отново! Включвам се само, за да споделя, че приключвам работа към обяд и излизам в отпуск. Запрашвам към Стара планина, където е къщата ни и ще направя сефтето на джипката на горския терен там, заради който я купих. Гумите са ми галоши, но се надявам да е сухо поне следващата седмица . Поздрави от мен!

Коментар

Я кажи къде в Стара планина - току виж сме съседи

Приятно изкарване!
            Ако недай си боже нещо - звънкай ще помагаме
            088 555 99 59
            Петър
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Къщата ни е на 20-тина км. от Априлци. Надявам се да няма нужда от спасителни операции, но благодаря сърдечно за готовността!
              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X