Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде, още един Patrol GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Хайде, още един Patrol GR

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Молба към колегите с GR-и

Стоповете ми отзад са счупени и двата. Искам да ги сменя, ...
    стопове търси при арабите по Ботев/Симеон... Тайвански са, но са добра изработка и светят 1000 пъти по-добре от тия долу в бронята...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Благодаря за снимките ! пак ми се подпали чергата .
      Стопове не открих по магазините , ще проверя и за втора употреба.
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Стоповете събираха прах в гаража две години, откакто продадох нисана. Подарих ги преди два месеца. Знае ли човек, да съм ги пазил.

Аз също експериментирам с T. Master (в момента го монтират) и обещавам веднага да се отчета, надявям се още тази неделя

Коментар

честито......и почна се....
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Честито,Чавдаре!GR-а е много сериозна машина...поне такова е моето мнение.Много да те слуша.
            Как ще го кръстиш(имам нещо в предвид )?
            ...И ся кой ше прави тапите...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              ...И ся кой ше прави тапите...
              Ако ти е толко мерак за тапи - ще те уредя! GR-ът е с 20 санта по-широк от детевоза и другите джипки, а Маркан все ще намери някое подходящо тясно деренце ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
                честито......и почна се....
                Почна се я! Само че първо трябваше да си мина по реда през 11-часово приключение в КАТ. То за това си има отделна тема, та само ще повторя "нЕма такава подигравка с хората" ...

Но това е вече зад гърба ми и най-вероятно от понеделник започваме стягането на Патрула за патрулиране по планините.

Първият етап ще е май силно прозаичен - антикорозионна обработка на шасито, а и на купето. Тази вечер бях зарадван с известно количество прогнила ламарина под задната седалка (най-вече под планките, с които същата е хваната за пода).
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Честито и от мен Чаво, както казаха по-горе много да те слуша.
                  LZ1PER

Коментар

Честито и от мен със закъснение Ще видиш че няма да съжаляваш.Машината и без тунинг се справя много успешно,а като я пипнеш тук и там направо ще лети.Не виждам снимки...за да направим разликата от ....преди и ...след.Успех.
                    П.П.не забравяй,че има тема за тунинги и промени по любимите ни машини.Очакваме скоро тя да стане много интересна
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

честито и от мен.много корави машини са патролите.щом аз не успях да го счупя да си го караш със здраве

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                        Машината и без тунинг се справя много успешно,а като я пипнеш тук и там направо ще лети.Не виждам снимки...за да направим разликата от ....преди и ...след.
                        Ами, още не сме започнали с оправянето, но днес гледам едни с джипки да си мерят ходовете и пусто не се стърпях ...

Това е, дето се вика, "преди". Със стандартното, вече разкапано окачване.

Като стигнем до "след" - ще падне едно пробване ...

А процесът между преди и след, естествено, ще бъде подходящо илюстриран.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                          Стопове не открих по магазините , ще проверя и за втора употреба.

Благодаря, но вече няма нужда. Днес се разходих по "Симеон" и, след като на 2-3 места ми казаха "Нямаме. Трудна работа да се намери", на четвъртото извадиха каталог на тайванска фирма (Lucid, марка на http://www.depoautolamp.com/) и се оказа, че имат трисекционен блок задни светлини, но само ляв. Десен можело и да имат след месец.
                          В магазин на отсрещния тротоар нямаха никакви стопове за Патрул, обаче имаха оправна продавачка, която за 5 минути развъртя телефони и в резултат към левия стоп (дошъл от другата страна на улицата) се присъедини и десен от трети търговец.

В крайна сметка, вече си имам новички 2 трисекционни стопа срещу сумата 150 лв. Толкова, колкото преди 2 дни ми искаха за 1 (един) брой втора употреба в една автоморга в Драгичево.

Сега съвсем спокойно щатната броня отзад може да се отправи в безсрочен отпуск в склада ...

П.П. В прикачения PDF е страница от каталога, касаеща Патрулите (това, което си взех е с каталожен № 215-1968-A)
                          А иначе онлайн може да се намери какво този производител предлага за други марки и модели.
                          Прикачени файлове
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

едната степенка се е изгубила но то така или иначе не са за хард разходки...
                            не знам изобщо защо на джиповете слагат на броните светлини това е пълна безмислица
                            хубаво е че има вариант при теб за подмяна както трябва да бъдат...
                            поздрави

Коментар

извинявам се че ти задвам в тази тема въпроса но от лубопитство какво стана с полуоската на галопера?
                              намерихте ли причината?
                              май не само дъгата база е причината за подмяна на машината...
                              поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                                май не само дъгата база е причината за подмяна на машината...
                                Естествено, че не само дългата база. Също така и малките ходове на окачването и малкият клиренс, който не може да бъде увеличен поради независимото окачване отпред.

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                                едната степенка се е изгубила но то така или иначе не са за хард разходки...
                                На кого му трябват кекави декоративни степенки?!? Така или иначе е предвидено да бъдат заменени със защита на праговете от тръби.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X