Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде, още един Patrol GR

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Хайде, още един Patrol GR

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    V93 какво ще е окачването като марка?
    Тrailmaster (печели с наличност и по-добра цена, че ...)

Виж, за гумите съм в пълен шах. Оказва се, че 33" май няма в момента, така че може би на първо време ще събуем 31" МТ/R-ите от Галопера. На него те няма да му трябват сега.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

В Боряна има Нитто 33x11.50R16. Широчина 295 трябва да му доиде добре.

Коментар

Чудесен избор!
        Честито!
        За тва животно само знам че трябва от прегряване да го пазиш, щот криви глава а те са кът.
        А иначе за гората - жестоко!!!!!!
        Много да те слуша пък и ти него
        VITARA, SAMURAI
        FIAT PANDA 4x4 CABRIO
        RENAULT ESPACE QUADRA
        ...и едно сивикче за града...

Коментар

А освен Нито в боряна имат и кумхо МТ 33х12.5. / На CJ гумите, на сносна цена. Мога да ти ударя едно рамо ако искаш....
          VITARA, SAMURAI
          FIAT PANDA 4x4 CABRIO
          RENAULT ESPACE QUADRA
          ...и едно сивикче за града...

Коментар

Няма как да не кажа честито !Направо те съжалявам - как ще изтърпиш докато стане ! Аз вече 20 дена ходя нервен и сънувам кошмари (в бокса съм) .Погрижи се добре за машинката и тя ще ти се отблагодари !За гуми поне 33''! Ако ще го ползваш основно за гората и търсиш ефтинки гуми мятай едни каймани и гледай сеира на другите
            Ако вземаш гуми или си вземи нещо истинко (марка) или регенерат малатеста/федима ще ти вършат идеална работа (ще можеш и да екпериментираш с различни модели). Много ме заинтригува интеркулера - дай някоя снимка ( тъкмо се бях отказал от такива глупости и пак... )
            Честито още веднъж!
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Честито
              Много да те слуша

Коментар

А такаааа Браво честито и от мен. Значи и двамата, ще правиме нисани, после съответно тестваме на някоя разходка.
                Nissan Patrol Y260

Коментар

А не си ли притеснен, от липсата на експериментална информация за траялмастера - в смисъл че доста хора карат TJM и е изпитан в битка ?
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

вече имаме представител в българия на гуми и джанти мики томсън. съвсем скоро ще дойде и първата пратка, за щастие човека е приятел на офроуда и доколкото чувам гумите ще са на много добри цени

ще има 33''

на този нисан хората без проблеми слагат и 35'' но според мен всичко над 32'' ще го превърне в мъртвец, който ще върви само на бавни, а това е досадно.
                    drive alive

Коментар

Честито и от мен.Като гледам избрал си джип от групата на Мамутите( разделям джиповете на 2 групи :мамути и кончета) .С фирма "Боряна" сме комшй и всички са ми приятели ,ако искаш нещо да ти проверя за гуми само кажи.

Коментар

Благодаря на всички за пожеланията! Да ви се връщат с лихвите!

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        За гуми поне 33''! Ако ще го ползваш основно за гората и търсиш ефтинки гуми мятай едни каймани и гледай сеира на другите
                        За съжаление, в момента избор на 33-ки май няма никакъв. За наличности чух само за Kumho 33x12.50 R15.

Та, по този повод съм в чуденка дали 12.50 няма да са твърде широчки?!?

Много ме заинтригува интеркулера - дай някоя снимка ( тъкмо се бях отказал от такива глупости и пак... )
                        Честито още веднъж!
                        Ето тук съм качил снимки на интеркулера. Нарочно не съм намалявал размера, за да може да се огледа по-подробно. За съжаление, за момента е трудно да се направят по-добри снимки, защото радиаторът е диста скрит. Като свалим всичко отпред и го открием, тогава ще щракна още някоя и друга.

Като цяло аз не съм във възторг от изработката. Не съм специалист, но ми се струва, че тръбите са твърде дълги и с твърде много чупки на 90, че и 180 градуса.
                        Отделно, дето е слагано като на лека кола пистарка, а не на джип, който ще ходи в гората (той, горкичкият май не е и ходил де ... ). Т.е. предстои местенето му на по-подходящо за гората място.
                        На една от снимките пък се вижда липсата на щатната кутия на въздушния филтър, който е заменен с един от т.нар. спортни филтри.
                        Видът на който предизвика хладни тръпки по кожата ми ...

А не си ли притеснен, от липсата на експериментална информация за траялмастера - в смисъл че доста хора карат TJM и е изпитан в битка ?
                        Е, то и за тунинговане на Галопера нямаше експериментална информация ... А, ако говорим сериозно, сред основните фактори факторите за избора бяха наличност (нямам време да чакам за доставка на нещо от Австралия), цена, а също така и това, че Митко тества ТМ на неговата "Баба Яга" и даде добри отзиви.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Честито и от мен.Със здраве да си го караш.Това Kumho 33x12.50 R15 е пИрфектно.Има го налично ,след Балканстар ,посока Орландовци след жепе прелеза ,вдясно.Мисля ,че "Резбарска"е улицата.Ходи и ги виж с очите си.
                          B+

Коментар

А,281лв е .
                            B+

Коментар

Молба към колегите с GR-и

Стоповете ми отзад са счупени и двата. Искам да ги сменя, както по естетически съображения, така и поради това, че сега стопове и мигачи са ми на задната броня. А тази задна броня едва ли ще живее дълго. Поради което си търся задни светлини, при които всичко да е горе. Като тези, на Нисан-а на колегата Чуров

Ако някой е виждал в някоя морга или някой магазин такива, ще съм много благодарен.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

честито за новата машина и успех с наджипването.....
                                айде че ми се гледат снимки от неделна хард разходка да видим какво може.
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X