Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Nissan Patrol проблем

Здравейте колеги!Появи се проблем с Patrola,не иска да включи задна предавка.Някакви идей от какво мое да е.
    "Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя. "о8894оЗ81З

Коментар

Моят проблем с тресенето при висока скорост така и нямах време да го оправя. След като беше тия дни на сервиз Патрола по друг проблем, казах да погледнат и въпросното притрисане. Проблемът идвал от разбита предна стабилизираща щанга и криви предни дискове.От Нисан ми казаха 1500лв за щангата и 250лв за диск което ми се вижда безумно много.Някой сблъскал се с проблем в въпросната щанга, знае ли дали се отремонтира?Дисковете мисля да ги закарам на някой читав стругар да се опита да ги изправи пък дали ще има смисъл не знам, иначе минах през Автоплюс и там ми казаха 100лв за диск някакви немски били,което ми се видя доста добра цена.

Коментар

Първоначално публикуван от BADJOBLAGOEV Преглед на мнение
        Моят проблем с тресенето при висока скорост така и нямах време да го оправя. След като беше тия дни на сервиз Патрола по друг проблем, казах да погледнат и въпросното притрисане. Проблемът идвал от разбита предна стабилизираща щанга и криви предни дискове.От Нисан ми казаха 1500лв за щангата и 250лв за диск което ми се вижда безумно много.Някой сблъскал се с проблем в въпросната щанга, знае ли дали се отремонтира?Дисковете мисля да ги закарам на някой читав стругар да се опита да ги изправи пък дали ще има смисъл не знам, иначе минах през Автоплюс и там ми казаха 100лв за диск някакви немски били,което ми се видя доста добра цена.
        Не се занимавай с тия обирджии в Нисан....и щангата вероятно ще е доста по-евтина /сигурен съм,че ще е под 1000лв. оригиналната от друг доставчик/.
        Тия хора там не познават парите
        П.П.Обади се на Patrol Fen...има си човека обява в раздела за търговците.Доставя оригинални части на много добри цени.Поръчвал съм при него доста неща и винаги всичко е било на добра цена,всичко е било точно и коректно!
        Поздрави!
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BADJOBLAGOEV Преглед на мнение
          ... Проблемът идвал от разбита предна стабилизираща щанга и криви предни дискове.От Нисан ми казаха 1500лв за щангата и 250лв за диск което ми се вижда безумно много.Някой сблъскал се с проблем в въпросната щанга, знае ли дали се отремонтира? ...
          И какво й е разбитото на тази щанга, та да трябва да я сменят цялата?!? Нормално се сменят сайлент-втулките, които за Y60 бяха от порядъка на 50-60 лв едната ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X