Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз се сдобих с Нисанче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз се сдобих с Нисанче

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
    Ще го мъчим, някаква информация какви са лампичките вътре?
    Два вида са по-малки и по-големи, ако не се лъжа, бяха по 1,1 и 1,2 вата.
    Свалят се , чрез леко завъртване в едната посока.
    Нещо подобно са:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0005453419.jpg
Прегледи:1
Размер:32.7 КБ
ID:5261722
    няй-добре - сваляш изгорелите и с тях по моргите.

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
      eeeeeeee, не става ли отпред да се свали има два болта в нишата за уредите .......??
      За съжаление в долната част има още болтове, намиращи се под кората. За да ги отвиеш трябва да махнеш кората. Супер досадно е с тия щипки. Трябва много внимателно, без резки бутания и дърпания, че иначе се троши.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Diters Преглед на мнение
        няй-добре - сваляш изгорелите и с тях по моргите.
        Не е нужно по моргите, магазините са пълни с такива за 1-2 лева бройката.
        Успех.
        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
        Opel Campo 3,1 TD '99
        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
          Не е нужно по моргите, магазините са пълни с такива за 1-2 лева бройката.
          Успех.
          По моргите ги подаряват

Коментар

Има едни малки лампички които осветяват дисплея и ще видиш бая зор да ги намериш,но в магазин за електронни части можеш да ги намериш само крушките и с малко приспособяване става- цената на крушка е около 20-50стотинки.Също така има светлодиоди за отделните вкл. прибори

Коментар

Здравейте, аз си купих такива нови за по 1 левче. От морга не си вземай, все пак е крушка с нажежаема спирала и си има живот тази круша. В повечето магазини където продават авточасти би трябвало да ги има. Когато тръгнеш да рзглобяваш внимавай с щипките, както казаха в по горните постове. Аз с внимание счупих една макар, че гледах , но явно и е било дошло времето
              Безаварийно шофиране))

Коментар

Почва се с проблемите:
                Днес както си карах светна червената лампичка дето показва за маслото (една лейка ;-). Веднага спрях и проверих маслото всичко беше наред. На 200-300 метра за щастие имаше сервиз на Пежо и реших да го посетя. Запалих и лампичката изгасна нормално все едно нищо не е било. Пристигнах в сервиза изключих двигателя в сервиза разбрахме се да ме приемат и при запалването не изгасна. Вътре до колкото успях да вида качнаха го на нещо като преносим компютър, след това изолираха лампичката на таблото (директно от датчика за маслото с нещо като "подвижна лампичка", а другият край на акумулатора). Запалиха и тя изгасна (допълнителната) спират двигателя тя светва и така 2-3 пъти(напълно нормално). Човъркаха нещо по клемите, но резултат нямаше.Тази вътре в таблото не искаше да се загаси. Успокоиха ме, че проблема не е в двигателя, помпата си качвала масло и датчика отчитал нормално, но е може би нещо по инсталацията (замасило и т.н.) и да ида в понеделник да го търсят(нямах време да остана). Запалих и лампичката изгасна за моя радост, обиколих тук там прибрах се и нямаше никакви проблеми с нея.
                Случвало ли му се е на някого такова нещо и да ходя ли в сервиза, ако не се влоши (пак светне)? (Предстои смяна на маслото поръчал съм филтри и масло)
                Последно редактирано от gorskia79; 19-03-11, 16:20.
                TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
                www.kamino92.com

Коментар

Щом са гледали датчика, значи вероятно е електрически проблем. За всеки скучай може да му премерите налягането на маслото, но се съмнявам да има проблем с това.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз минах през това скоро след като го бях купил.Датчиците за маслото са 2 на брой и ти препоръчвам и двата да ги смениш и да забравиш за проблема.
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                      И аз минах през това скоро след като го бях купил.Датчиците за маслото са 2 на брой и ти препоръчвам и двата да ги смениш и да забравиш за проблема.
                      Приблизително каква цена са и местоположение, че в ръководството не го открих?
                      www.kamino92.com

Коментар

Единият е до масления филтър - цена около 30лв, другият така и не разбрах къде е(при мен той даваше ядовете), смениха ми го в Нисан - цена с труда 65лв.

Коментар

При мен този до масления филтър проверяваха и беше ОК, незнаех че има два, сигурно и те не са знаели за да проверят и вторият. Днес около 50 км. нямаше проблем. Ще търся да го проверим и него.
                          www.kamino92.com

Коментар

Е вторият е да знаеш. При мен светна така един път, после го нямаше към 1000км и след това почна все по-често и накрая закова постоянно червена лампа. Във форума имаше инфо за мотора с ръководство, там май го имаше и другият датчик.

Коментар

Прерових няколко пъти ръководството и не намерих нито първия нито втория датчик. Ориентировъчно в кой раздел е?
                              www.kamino92.com

Коментар

Може ли препоръка за летни гуми 235/65/17- 90 % асфалт-10% много лек офф(полянки и др.)
                                В момента съм се спрял на тези (малко са ми скъпички , но мисля че инвестицията в добри гуми е оправдана), струват ми се, че са за по сериозен офф.
                                Ако имате и други подходящи предложения моля споделете.
                                PIRELLI Scorpion ATR

Име:pi_scorpionatr.jpg
Размер:23.8 КБ
ID:5262906
                                YOKOHAMA Geolandar A/T-S

Име:yo_geolandara_t_s(g012).jpg
Размер:16.6 КБ
ID:5262907
                                www.kamino92.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X