Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз се сдобих с Нисанче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз се сдобих с Нисанче

Аз карам с Yokohama-та и съм много доволен.И аз съм като тебе 90%асвалт и 10% черно.Имай напредвид ,че в кал хич ги няма.На асвалт са супер тихи(като на лека кола),аквапланинга е сведен до минимум.На сняг за сега не съм имал ядове,но аз винаги съм с едно наум с тях.Но преди да си дадеш парите погледни и Goodyear Wrangler Duratrac и съм решил много скоро да се преоборудвам с тях.Надявам се да съм ти бил полезен.

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
      ...погледни и Goodyear Wrangler Duratrac...
      Мдам. За тия от снимките горе просто забравяте за нещо озвън пътя, освен при сухо време и липса на свежа трева по полянките. А за асфалт сигурно са супер. А като знам на пирелито зимните колко са твърди, представям си кви са им ATR-ите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Goodyear Wrangler Duratrac прекалено ми е агресивен като шарка, нямам нужда от такава гума. Трябва ми нещо (летни) да се държи добре на сух и мокър асфалт и с малки софт отклонения извън пътя. За зимни съм се оринтирал към
        Blizzak DM-V1
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bridgestone_blizzak-dm-v1-fr.jpg
Прегледи:1
Размер:87.7 КБ
ID:5265394
        или YOKOHAMA Geolandar I/T(G071)

Име:yokohama_geolandar_it+.jpg
Размер:66.8 КБ
ID:5265395
        а ето и един летен Bridgestone Dueler A/T Revo - мнение за него

Име:Bridgestone Dueler AT Revo.jpg
Размер:29.4 КБ
ID:5265396
        TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
        www.kamino92.com

Коментар

Същото. Само за асфалт стават.

А защо мислиш че DuraTrack не се държи добре на сух и мокър асфалт? Пробвал ли си ги? Аз карам с кални целогодишно. Единствено веднага след като завали дъжд са кофти, ама то тогава всичко е кофти. Иначе си ги юркам редовнно със 140. Освен шума (който при DuraTrack според мнения на колеги е по-малко), други оплаквания нямам. А знам че по всяко време мога да се бухна в калта, без да му мисля много.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз карам с тези http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...CiFiITQLTPrs1A
            За това за което си ползвам джипката са достатъчно доби.Бих опеделил поведението на автомобила с тях по следния начин:-чудесно поведение на асфалт(сух и мокър), -много добро на сняг, -незадоволително на кал и лошо на трева,особено в съчетание с роса и наклон
            Последно редактирано от emil5koff; 30-03-11, 20:53.

Коментар

Аз препоръчвам BF Goodrich A/T....2-ра година караме Наварата с такива и съм мега доволен.Просто са перфектният компромис за всякакви условия! Теранто го търкалям с General Grabber A/T2, но зимата едва ли ще повторя с тях, за лятото стават.
              Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Постепенно, започнах да разбирам буквално смисъла на думите
                - "подръжката на 4х4 е доста солена" и
                - "след покупката отдели не малка сума за достягане"
                В началото не ги приемах сериозно тези съвети
                www.kamino92.com

Коментар

Някой свалял ли е оригиналното радио -CD - CY478 има ли някъкъв чалъм? За ремонт е, не иска да приема дискове? Имах идея да го сменя, но ще загубя управлението от волана.
                  www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
                    Някой свалял ли е оригиналното радио -CD - CY478 има ли някъкъв чалъм? За ремонт е, не иска да приема дискове? Имах идея да го сменя, но ще загубя управлението от волана.
                    За управлението от волана в Опел Форума има един пич дет прави адаптери и не би трябвало да имаш проблеми с управлението...ника му в VectraB
                    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Препоръчайте амортисьори за Нисанчето. Мисля, че старите са сдали багажа. Има ли някаква процедура по проверка на амовете. Като мина през някоя неравност и ме хваща морска болест . Мога ли да сменя само предни и след време задните ако покажат, че и те са за смяна.
                      www.kamino92.com

Коментар

Ще станат ли безпроблемно гуми 245/65/17 при оригинален размер 235/65/17 ?
                        www.kamino92.com

Коментар

И двете би трябвало да се поберат, ако това е въпроса. Стига ET-то на джантите да е подходящо. Мисля че до нулево ще влязат. Отрицателно - ще трябват проби.

...друг е въпроса за какво са ти 17-ки за тоя размер гуми, ама ти си знаеш...

Коментар

Така го взех с оригинални джанти 17 и гуми 235/65/17. Намерих подходящи гуми, но в по големият размер -245/65/17.

Име:21303053060575697_16.pic.jpg
Размер:130.8 КБ
ID:5277588
                            www.kamino92.com

Коментар

Къде да търся места за гресиране на теранозавъра?
                              www.kamino92.com

Коментар

Сервизно ръководство имаш, при това точно за твоя модел и години. Просто си го свали и виж. Не ги знам наизуст. Карета + паразитен хебел със сигурност имат гресьорки. ПОнякога и горните шарнири. За друго не се сещам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X