Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз се сдобих с Нисанче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз се сдобих с Нисанче

Терано 2, 3.0 дизел, дълга база, 2005г.
    Първи впечетления (100 км.) много "бяга".., стегнато и отлично поведение на пътя с оглед на габаритите. Предстоят смяна на масла и др. козметични дефекти.
    Препоръчайте като начало марка (по сносна) двг.масло 5W30 такова дават по книга или се бъркам? За сега толкова по натам мисля, че ще излязат и др. въпроси, но всичко с времето си. Дано не стана досаден ще опитам повече да чета и по малко да питам.
    TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
    www.kamino92.com

От: И аз се сдобих с Нисанче

Честито да е колега и със здраве да си го караш!
    Масло за мотора бих ти препоръчал Кастрол 5/40 и Мобил 5/40 - пробвал съм ги и двете и съм много доволен! Препоръчвам ти задължително да смениш и маслата в дифовете и раздатката да няма изненади. Ако има друго нещо питай смело!
    Я дай някоя снимка да го видим де!
    Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

Честито!
      Правилната марка!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Честито, градски! Да те слуша!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ако мотора е 3.0Di , не ръчкай много да не потрошиш нещата. Не включвай предното освен на кал. Този мотор е с много голям момент и на сухо може да прецака предното. Мотора не е толкова капризен колкото се пише и ако не е ровено вътре е добър. Маслото не знам какво съм слагал, но не съм се втелясвал прекалено. До 230к км. още не се чува мотора. Карай и не рови много под капака. Така изкарва повече.
          Да ти е честито и със здраве да си го караш.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря, ще има и снимки, но първо трябва да го изкъпя ;-), не остава време. Ще сменя и др. масла със сигурност, дайте идея къде (София) да ги сменя, че в в нашия град майсторите (сервизите) ще се учат на него, а не искам точно моя да е учебен ;-).Може и на лично да не излезе реклама.
            www.kamino92.com

Коментар

Иди при Влади. Там майсторите са виждали джипове. ....доста.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Честито и много безпроблемни километри!Смени му масалцата и филтърчетата и не давай да го човъркат много.Все пак, джипката трябва да служи на теб, а не ти на нея!

Коментар

Честито колега и с здраве да си го караш.

Коментар

С 2 ръце за Motul 5W40! 5W30 не слагай, особено лятото. И го сменяй примерно преди зима и преди лято. Така двигателя ще свети и ще му е по-добре.

...и милион безаварийни!
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Браво колега.
                      А да ти е честит, със здраве да го караш и много безаварийни километри.
                      Бях започнал да се притеснявам по едно време дали ще си купиш джипка, ама явно си намерил твоята.
                      Я сподели да не си купил този хубав екземпляр - http://www.mobile.bg/21296468530569869
                      Видях че някой я е купил, ама не разбрах дали е от Берковица ;-)
                      Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                      Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                      Opel Campo 3,1 TD '99
                      Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

ЕЕЕ , време ти беше да ти е честито Горски. Айте стягай го и се фърляй в боя . Много безаварийни километри. Аз съм доволен от Chevron ама не е купувано от БГ така, че не знам не мога да ти помогна с друга марка.
                        Успех.
                        ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
                        NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                          Я сподели да не си купил този хубав екземпляр ;-)
                          След малко пазарлъци се договорихме за цената, но остава тайна ;-)
                          www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            С 2 ръце за Motul 5W40! 5W30 не слагай, особено лятото. И го сменяй примерно преди зима и преди лято. Така двигателя ще свети и ще му е по-добре.
                            От къде може да се закупи и на колко км. да се сменя ако имаш наблюдение, намерих 2-3 места, но и отзиви в мрежата, че има и "ментаци".
                            Последно редактирано от gorskia79; 16-03-11, 10:25.
                            www.kamino92.com

Коментар

Честито колега с здраве да си го плозваш.И аз съм с дълга база и съм много доволен макар и 2.7 мотора и сега предстои малко задигане ,нови гуми,по натам малко чип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X