Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 1 3.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Терано 1 3.0 V6

Кофти ситуация.Пробвай внимателно-напъваш малко-връщаш обратно и така пак и пак.Най вероятно са неправилно-накриво навити и резбата е развалена, а и алуминия много гадно корозира.Ако ги скъсаш, има т.нар. обратен метчик- с лява резба.Внимателно с дрелка разпробиваш отвор за метчика в свеща, но не проходен, навивайки метчика, като стегне ще започне да я развива свещта.Няма гаранция, че ще успее да я развие, може да се счупи, и тогава сваляш главата, защото него не можеш да го разпробиеш.По добре е да го прави човек с опит-майстор.Като ги извадиш, задължително пусни един метчик да им оправиш резбата.
    Поздрави!

Коментар

Здрасти колега(кикимора),утре да ти звънна да се видим(ако имаш време де,но не за ремонти а за кафе)

Коментар

В алуминий не се връща на зад, само развиване, колкото и трудно да върви. Иначе става по лошо.
        Много помага изобилното накисване с разните препарати от рода на WD40. Колкото по маркови по добре. След това се чака препарата хубаво да проникне, смаже и разяде.

Коментар

а също така ако ще правиш или прогонваш резба в алуминий накисвай със спирт,за да не се прецака

Коментар

Впетчатления след сервиза.По точно смяна на амове,тампонони,шарнири,втулки,биалети и още какво ли не.Само свещите чакат.Амовете са някакви японски токико,мислех че са сигурно китайски или турски заради цената170лв без ддс.Но на тях пише маде ен ДЖАПАН..По малко друса,но отзад пак не е както трябва.Предницата я свалиха малко от торсиона че била на максимум,но задницата неможе трябва да сменя пружините.Но и така става засега,пътувах до Плевен и се държа доста прилично с 100км.Смених и ангренажния ремък и обтягащата ролка.Също много евтини за мое учудване(все пак НИСАН,японско..)ремък25лв,ролка35лв без ддс.Сега следва спешна смяна на гуми.Понеже живеем в страна хубава,но пълна с идиоти и пе...си.Спукаха ми едната гума с нож снощи.И надраскаха вратата.Гумата за нищо не става.Майната му преди няколко месеца и на леката кола ги спукаха.Но сега ми е по гадно.На този етап съм без резервна.Каво ще кажете за чисто нови гуми на които са с дот от 2009.Имам възможност да ги взема по евтино.Каучука старее ли на сянка,гумите са в сервиз и са на щанд.Струва ли си примерно 20% по малко но за гуми стоели 2 г на склад.

Коментар

Здравейте, да се включа и аз, към колегата относно горенето - моето е на метан и гори 12-13лв на дълго и 14-16лв градско, чакам да падне снега да го видя на студено и на 4ка колко ще гори.

Коментар

Първоначално публикуван от Style0fBeyond Преглед на мнение
                Здравейте, да се включа и аз, към колегата относно горенето - моето е на метан и гори 12-13лв на дълго и 14-16лв градско, чакам да падне снега да го видя на студено и на 4ка колко ще гори.

На 4-ка се кара само като е хлъзгаво, имай предивид. Ако върху асфалта няма сняг, кара се на задно само. Иначе ще рИвеш за раздатка.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Естествено, но като знам как чистят тука и как зимата "винаги ги изненадва" януари-февруари...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X