Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 1 3.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терано 1 3.0 V6

Вероятно ще стана собственик на Терано 1 3.0 бензин.Вече пробвах няколко,но този който ми хареса не е със същият двигател.По точно пак 3.0 но но мисля че е моно инжекция.Продавача ми казва че бил 148к.с но видях тези по 148к.с(другите който пробвах)бяха различни.Моноинж...бил 128к.с.Тея 20к.с няма да ме спънат.Интересувам се + - на двата мотора.Не можах да намеря много инфо за тях.Вероятно пълната инжекция е по добър,но пък моното по ще е пригодно за газ...С верига ли са и двата мотора?

От: Терано 1 3.0 V6

Ами вече съм с Терано.Мотора е с ремък.По талон в сервиза ми казаха че излиза Нисан Патфиндер(предполагам това е американската версия на Терано).Джипа е вдигнат все още незнам точно как.Видях че има нещо като напомпващи амортисори.Предницата добре поема неравностите,но задницата здраво блъска когато подскочи джипа дори леко.Имам чувството че самите амортисори са с много ограничен ход.Всичко изглежда здраво отзад,но ударите са жестоки дори при преминаване през легнали полицай с 20-30км.Дайте някакво мнение за причина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2220268o.jpg
Прегледи:2
Размер:145.8 КБ
ID:5257353Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2220260o.jpg
Прегледи:2
Размер:115.0 КБ
ID:5257354Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2220263o.jpg
Прегледи:1
Размер:100.9 КБ
ID:5257358Вече махнах стойката за резервната гума много неудобно за честа употреба на багажника.

Коментар

Задните амортесьори са окъсели и стоят разгънати, а може и предните.

Коментар

Поздрави за покупката колега , много да те слуша.

Как е повдигната отпред ако може някоя снимка да качиш.
        088455338две
        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
        Джамбазов 2010г..

Коментар

Мерси,утре ще направя по подробни снимки.Нямам си представа каке дигнат.Вероятно следващата седмица ще го вкарам в сервиза за обслужване,и там ще се разбере.Човека от който го взех каза че така го е докарал от Немско.

Коментар

Честита придобивка!
            Много да те слуша и да и се радваш дълго и безпроблемно!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Задните амортесьори са окъсели и стоят разгънати, а може и предните.
              Следва да ги сменя с по дълги или джипа да слезе по ниско.Това ли са възможностите?На какъв принцип са тези напомващи амортесьори?

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                Следва да ги сменя с по дълги или джипа да слезе по ниско.Това ли са възможностите?На какъв принцип са тези напомващи амортесьори?
                С уговорката че това са само предположения: Масово се прави някакъв лифт, а не се пипат амовете. В резултат стоят много разгънати и като минаваш през "полицай" първо се сгъват и после тръгват да се разгъват. Да ама нямат ход на разгъване и с удар се разгъват докрай.
                Ако при теб е такъв проблема се сменят с по дълги, според лифта. Бюджетния подход е удължаване.

Коментар

Честита придобивка колега.
                  Много безаварийни километри.
                  Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                  Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                  Opel Campo 3,1 TD '99
                  Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Я ги снимай да ги видим колко са "напомпващи се".
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08948.jpg
Размер:123.3 КБ
ID:5257667Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08958.jpg
Размер:129.9 КБ
ID:5257668Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08959.jpg
Размер:131.2 КБ
ID:5257669Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08949.jpg
Размер:92.8 КБ
ID:5257670Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08961.jpg
Размер:120.6 КБ
ID:5257671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08962.jpg
Размер:144.7 КБ
ID:5257672

Коментар

Хехе, както си и мислех. Това не са "напомпващи се" амортисьори, а с регулируема твърдост. При това са оригиналните, с които джипката е излязла от завода, и едва ли са в цветущо състояние след толкова години/километри.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И по точно,как се регулира твърдоста?Височината не се ли променя при по меко или по твърдо?При натискане на копчето се отчита консумация на ток,но само това.

Коментар

JN8HD16Y1KW118850 това е вин кода.Спарки как да проверя год.и т.н.В сервиза ми казаха че не излиза нищо за Терано,при проверка за ремък и ролки.Ами май за Нисан Патфиндер.....

Коментар

Не се променя височината. Променя се само твърдостта. Регулацията е електрическа, разновидностите са няколко, но не знам точно тия от коя разновидност са.

Просто при едната настройка са по-твърди, а при другата - по-меки. Но пак ти казвам - иди да ги проверят, ама надали работят въобще като амортисьори. Няма амортисьори, дето да са в състояние да изкарат над 300000км и 20 години.

Ето ти каталог за части, а горе в ляво ще видиш и годината, и всичко останало:
                              http://www.japancars.ru/cat/nissan/i...&pn=11&cat=277

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X