Вероятно ще стана собственик на Терано 1 3.0 бензин.Вече пробвах няколко,но този който ми хареса не е със същият двигател.По точно пак 3.0 но но мисля че е моно инжекция.Продавача ми казва че бил 148к.с но видях тези по 148к.с(другите който пробвах)бяха различни.Моноинж...бил 128к.с.Тея 20к.с няма да ме спънат.Интересувам се + - на двата мотора.Не можах да намеря много инфо за тях.Вероятно пълната инжекция е по добър,но пък моното по ще е пригодно за газ...С верига ли са и двата мотора?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Терано 1 3.0 V6
Свий
X
-
От: Терано 1 3.0 V6
Ами вече съм с Терано.Мотора е с ремък.По талон в сервиза ми казаха че излиза Нисан Патфиндер(предполагам това е американската версия на Терано).Джипа е вдигнат все още незнам точно как.Видях че има нещо като напомпващи амортисори.Предницата добре поема неравностите,но задницата здраво блъска когато подскочи джипа дори леко.Имам чувството че самите амортисори са с много ограничен ход.Всичко изглежда здраво отзад,но ударите са жестоки дори при преминаване през легнали полицай с 20-30км.Дайте някакво мнение за причина.Вече махнах стойката за резервната гума много неудобно за честа употреба на багажника.
-
Поздрави за покупката колега , много да те слуша.
Как е повдигната отпред ако може някоя снимка да качиш.088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеЗадните амортесьори са окъсели и стоят разгънати, а може и предните.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнениеСледва да ги сменя с по дълги или джипа да слезе по ниско.Това ли са възможностите?На какъв принцип са тези напомващи амортесьори?
Ако при теб е такъв проблема се сменят с по дълги, според лифта. Бюджетния подходе удължаване.
Коментар
-
Хехе, както си и мислех. Това не са "напомпващи се" амортисьори, а с регулируема твърдост. При това са оригиналните, с които джипката е излязла от завода, и едва ли са в цветущо състояние след толкова години/километри.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не се променя височината. Променя се само твърдостта. Регулацията е електрическа, разновидностите са няколко, но не знам точно тия от коя разновидност са.
Просто при едната настройка са по-твърди, а при другата - по-меки. Но пак ти казвам - иди да ги проверят, ама надали работят въобще като амортисьори. Няма амортисьори, дето да са в състояние да изкарат над 300000км и 20 години.
Ето ти каталог за части, а горе в ляво ще видиш и годината, и всичко останало:
http://www.japancars.ru/cat/nissan/i...&pn=11&cat=277Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар