Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.

Sparky я кажи май някъде бях чел че твойто Терано е с чип или бъркам ама ако е така сподели дали си доволен от вървене и горене и колко излиза чипосването къде евентуално могат да го чипосат

Коментар

Първоначално публикуван от baraka_4x4 Преглед на мнение
      Sparky я кажи май някъде бях чел че твойто Терано е с чип или бъркам ама ако е така сподели дали си доволен от вървене и горене и колко излиза чипосването къде евентуално могат да го чипосат
      Прати едно лично на колегата rsv. Неговото върви точно като мойто. Ще ти даде координати на неговите хора.

Мойто го прави приятел, дето иначе е скъпчия, сравнен с неговите (на rsv) хора.

...иначе, доволен съм. Разликата е осезаема. За разход и т.н. не съм миродавен, защото го карам като алтав с кални 31-ци.

...все пак, със 140 по магистралата от край до край - 10.5-11.5. Градско - около 10-12, зимата - до 14.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това е добре смятам да му обуя едни 31-це бфгудрич алтерен ще закачат ли и ше правя малко лифт или ще си влезнат като утях си

Коментар

Това е добре смятам да му обуя едни 31-це бфгудрич алтерен ще закачат ли и ше правя малко лифт или ще си влезнат като утях си
          Помисли за GoodYear Wrangled DuraTrack.

За 31-ци ще трябва да подстрижеш малко предните калобрани и да смениш задните тампони на долните носачи. Нищо повече.

...и чипче няма да навреди де...
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко в повече му са километрите само това ме притеснява относно чипа иначе мотора работи перфектно.
            Ще мина тогава на по малък размер гуми щот не ми се занива вече с рязане и вдигане от витарата ми писна само това правех.

Коментар

Добра гума като цена как е.

Коментар

Малко в повече му са километрите само това ме притеснява относно чипа иначе мотора работи перфектно.
                Ще мина тогава на по малък размер гуми щот не ми се занива вече с рязане и вдигане от витарата ми писна само това правех.
                Нищо няма да му стане от чипа. Просто няма да е толкова екологичен.... уж. Нито прегрява, нито вдига разход.

...и за 31-ци нищо не се реже. Просто се взима малко от вътрешната част на калобраните. Ако видиш мойте и не ти кажа че са шлайфани, няма и да разбереш. Аз просто ги свалих и ги минах на лентов шлайф във вътрешната им част.

Колкото до цената - разрови се в интернет, като си избереш размер. Ама нещо като 250-290 за 31-ци ми се мотае в главата. Ибаче сравнено с BFG AT ми се струва на светлинни години. А и отзивите, дето четох из интернет, са добри. За съжаление не говоря от личен опит, но като дойде времето, следващите ми гуми ще са или такива, или Cooper Discoverer STT.

Коментар

Ами и аз искам такива гуми GOOD YEAR Wrangler DuraTrac 245/75/16 и съм ги намерил на цена 312лв ,но фирмата доставчик не знам дали е читава http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/2/15072528/.Ако намериш по добра цена свиркай
                  Последно редактирано от masagero; 06-12-10, 08:47. Причина: Забравен линк

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                    Ами и аз искам такива гуми GOOD YEAR Wrangler DuraTrac 245/75/16 и съм ги намерил на цена 312лв ,но фирмата доставчик не знам дали е читава http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/2/15072528/.Ако намериш по добра цена свиркай
                    Е какво притеснение може да има, след като могат да се платят с наложен платеж? Ако по отношение на рекламации и прочие - практически всички доставчици са еднакво нефелни.

ПП: Като ги вземеш съм кандидат за едно кръгче с тях.
                    Последно редактирано от sparkybg; 06-12-10, 09:20.

Коментар

Майстора не успя да отсрани проблема с светенето на лампата и я оставихме колата така щом си работила нормално ама сега стана по интересно по време на движение някога и на място лампата започва да премигва и колата да прекъсва когато и дам газ се оправя данеби да има някои прекъснат кабел или откачена маса че да оказва влияние.

Коментар

Майстора не успя да отсрани проблема с светенето на лампата и я оставихме колата така щом си работила нормално ама сега стана по интересно по време на движение някога и на място лампата започва да премигва и колата да прекъсва когато и дам газ се оправя данеби да има някои прекъснат кабел или откачена маса че да оказва влияние.
                        Всичко може да е. Ама това през тема във форум няма как да се диагностицира.

Ходи ли да ти гледат грешките?

Коментар

тука няма един дето да разбира от тия работи трябва да ида до бургас ама ми взеха книжката и съм на трупчета
                          уж ся дето се нае да е прегледа има комп и каза че ще я прочете
                          тя къде и се намира буксата

Коментар

След доста разглобяване, се оказа слаба маса, сега вече е ток и жица.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X