Здравейте колеги от няколко дена съм собственик на Нисан Терано 2 2,7 тди къса база с кръглите фарове та проблема е че след като запаля продължава да свети лампата на подгряването стария собственик ми каза че е изгоряла подгряваща свещ ама според мене не е от това, ако на някого му се е случвал подобен проблем нека сподели от какво е или да ходя на дианостика
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.
Свий
X
-
От: Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.
А какво е според теб?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеА какво е според теб?
Коментар
-
Не е от това.И въобще да изключиш кабела към свещите, пак си гасне. Тая верига не се следи от нищо.
А лампата гасне ли въобще, след като подкараш и загрее?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Релеко като е аут светиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Здравей Колега,
Ако не те мързи много и ти се занимава, може да пораглобиш това - онова по двигателя и да премериш свещите.
Ако не ти се цапа и ти е студено може да почетеш малко техническото ръководство пред камината с чаша вино в ръка.
Ако пък не ти се чете - право при диагностика.
Иначе на мен лично още не ми се е случвало, но пък ще ми е интересно да разбера какво е.
Успех.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе е от това.И въобще да изключиш кабела към свещите, пак си гасне. Тая верига не се следи от нищо.
А лампата гасне ли въобще, след като подкараш и загрее?
като подрее загасва но ненапълно и като запаля светва по силно
Коментар
-
Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеЗдравей Колега,
Ако не те мързи много и ти се занимава, може да пораглобиш това - онова по двигателя и да премериш свещите.
Ако не ти се цапа и ти е студено може да почетеш малко техническото ръководство пред камината с чаша вино в ръка.
Ако пък не ти се чете - право при диагностика.
Иначе на мен лично още не ми се е случвало, но пък ще ми е интересно да разбера какво е.
Успех.
Релето е просто контактор. Управлява се от компютъра. Не помня дали лампата се управлява и тя директно от компютъра или не, но това лено може да се види от диаграмите в сервизното ръководство.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Мдаааа.
Май ще има "По жицата" на Йордан Йовков.Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеМдаааа.
Май ще има "По жицата" на Йордан Йовков.
...или просто да има протрита изолация нейде.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе е от свещите със 100% сигурност. Имя някаква утечка по инсталацията, касаеща лампата. Може и нещо покрай релето или самото реле. Релето се намира зад акумулатора, откъм калника. Ако там е играла киселинка от акумулатора - нищо чудно.
Релето е просто контактор. Управлява се от компютъра. Не помня дали лампата се управлява и тя директно от компютъра или не, но това лено може да се види от диаграмите в сервизното ръководство.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар