Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.

Здравейте колеги от няколко дена съм собственик на Нисан Терано 2 2,7 тди къса база с кръглите фарове та проблема е че след като запаля продължава да свети лампата на подгряването стария собственик ми каза че е изгоряла подгряваща свещ ама според мене не е от това, ако на някого му се е случвал подобен проблем нека сподели от какво е или да ходя на дианостика

От: Проблем с Нисан Терано 2 2,7 TDI къса база 97 год.

А какво е според теб?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Аз ако знам няма да питам може и от това да е ама може да е някое реле или датчик за температура

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        А какво е според теб?
        А според тебе?

Коментар

Не е от това. И въобще да изключиш кабела към свещите, пак си гасне. Тая верига не се следи от нищо.

А лампата гасне ли въобще, след като подкараш и загрее?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Огасва но не напълно и като запля си светва силно

Коментар

Релеко като е аут свети
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И цял ден да карам все си свети

Коментар

Здравей Колега,
                  Ако не те мързи много и ти се занимава, може да пораглобиш това - онова по двигателя и да премериш свещите.
                  Ако не ти се цапа и ти е студено може да почетеш малко техническото ръководство пред камината с чаша вино в ръка.
                  Ако пък не ти се чете - право при диагностика.
                  Иначе на мен лично още не ми се е случвало, но пък ще ми е интересно да разбера какво е.
                  Успех.
                  Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                  Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                  Opel Campo 3,1 TD '99
                  Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Лелеее
                    Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Не е от това. И въобще да изключиш кабела към свещите, пак си гасне. Тая верига не се следи от нищо.

А лампата гасне ли въобще, след като подкараш и загрее?
                      колкото и да карам все си свети
                      като подрее загасва но ненапълно и като запаля светва по силно

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                        Здравей Колега,
                        Ако не те мързи много и ти се занимава, може да пораглобиш това - онова по двигателя и да премериш свещите.
                        Ако не ти се цапа и ти е студено може да почетеш малко техническото ръководство пред камината с чаша вино в ръка.
                        Ако пък не ти се чете - право при диагностика.
                        Иначе на мен лично още не ми се е случвало, но пък ще ми е интересно да разбера какво е.
                        Успех.
                        Не е от свещите със 100% сигурност. Имя някаква утечка по инсталацията, касаеща лампата. Може и нещо покрай релето или самото реле. Релето се намира зад акумулатора, откъм калника. Ако там е играла киселинка от акумулатора - нищо чудно.

Релето е просто контактор. Управлява се от компютъра. Не помня дали лампата се управлява и тя директно от компютъра или не, но това лено може да се види от диаграмите в сервизното ръководство.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдаааа.
                          Май ще има "По жицата" на Йордан Йовков.
                          Opel Campo 3,1 TD '99

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                            Мдаааа.
                            Май ще има "По жицата" на Йордан Йовков.
                            Без това няма да се мине. Но поне на първо време е редно да се гледне до къде отива жицата за лампата - до компютъра, или до релето. Нищо чудно някой алармаджия, тухиХ специалист, или музикослагач да се е изходил по въпроса.

...или просто да има протрита изолация нейде.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Не е от свещите със 100% сигурност. Имя някаква утечка по инсталацията, касаеща лампата. Може и нещо покрай релето или самото реле. Релето се намира зад акумулатора, откъм калника. Ако там е играла киселинка от акумулатора - нищо чудно.

Релето е просто контактор. Управлява се от компютъра. Не помня дали лампата се управлява и тя директно от компютъра или не, но това лено може да се види от диаграмите в сервизното ръководство.
                              На диагностика ако отида 6те покаже ли къде точно е проблема или да отида при месния еладжия ида търсим къде точно е проблема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X