Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Леки" подобрения на един стар Патрол
Свий
X
-
От: "Леки" подобрения на един стар Патрол
Колега, може и лаишки да ми е въпроса ама какво е туй нещо?Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеКолега, може и лаишки да ми е въпроса ама какво е туй нещо?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеА механичната лебедка от какво е ?
скоро и тя ще се появи.......ще е изненадаdriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениенещо без което механичната лебедка ще си стои за украса!придава движение за прикачен инвентар от ск.кутия!Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеOK. Разбрах , сега имам питане за двойните карета на кардана . Откъде се снабди ако не е тайна разбира се и колко ориентировъчно струват? Ако може и снимка. Поздрави.
колкото и да не исках да слагам хамерикански чарколяци по Японски джип си купих двойни карета от 4 литрово чероки /предния кардан е с такива/доста яки изглеждат пък ще видим!и сега имам два кардана от черок ,ддва от моя и преден и заден от Y60 та от всичко това ще се правят кардани отзад с две двойни карета а отпред с изход от моята раздатка към моста от GR....като станат ще пусна снимки!че инак никой нищо не казва и само сеир гледат.......
кардан с читаво двойно каре е около 300 лв.но трябват и капачките към дифа!
от GR Y60 дълга база два броя 400лвdriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Никой нищо не казва щото не е правил такова дето ти го правиш. Ако приемаш съвети да почна, щото на мен сеира нито ми пречи нито ми помага. Това дето ще сменяш мостовете добре , по-яки са по-широки са... добре. Обаче шасито не "уйдисва" на тези мостове . Ако можеш да ми припомниш с ресьорите ли оставаш или ще го пружинираш. И в двата случая грешка. трябва ти шаси от GR. Ако все пак си се заинатил мога да ти предложа двигател и ск. кутия от GR Y60 така ще избегнеш кривия кардан и ще имаш повече ПАУЪР , ама не кой знае колко. ако имаш път към морето пиши ЛС да видиш твоя проект изпълнен по моя начин . Пък все нещо може да ти хареса.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеколкото и да не исках да слагам хамерикански чарколяци по Японски джип си купих двойни карета от 4 литрово чероки /предния кардан е с такива/доста яки изглеждат пък ще видим!и сега имам два кардана от черок ,ддва от моя и преден и заден от Y60 та от всичко това ще се правят кардани отзад с две двойни карета а отпред с изход от моята раздатка към моста от GR....като станат ще пусна снимки!че инак никой нищо не казва и само сеир гледат.......
кардан с читаво двойно каре е около 300 лв.но трябват и капачките към дифа!
от GR Y60 дълга база два броя 400лв
Почерпката от мен !VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеНикой нищо не казва щото не е правил такова дето ти го правиш. Ако приемаш съвети да почна, щото на мен сеира нито ми пречи нито ми помага. Това дето ще сменяш мостовете добре , по-яки са по-широки са... добре. Обаче шасито не "уйдисва" на тези мостове . Ако можеш да ми припомниш с ресьорите ли оставаш или ще го пружинираш. И в двата случая грешка. трябва ти шаси от GR. Ако все пак си се заинатил мога да ти предложа двигател и ск. кутия от GR Y60 така ще избегнеш кривия кардан и ще имаш повече ПАУЪР , ама не кой знае колко. ако имаш път към морето пиши ЛС да видиш твоя проект изпълнен по моя начин . Пък все нещо може да ти хареса.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеГроби , от толкова кардани не остана ли един преден GR-ски / със големите карета 28 мм чашки / , че моя ще го губя някъде заради разбитите шлици ...
Почерпката от мен !И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеГроби , от толкова кардани не остана ли един преден GR-ски / със големите карета 28 мм чашки / , че моя ще го губя някъде заради разбитите шлици ...
Почерпката от мен !driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеНяма сериозна прична да не се напаснат мостовете от ГР-а на Y160/260,малко е по тясно шасито,но ще стане,ресйорите на скрап и ново 4 линково....,и на Тойотата е по тясно но станаха отлично,а двойното каре ще спести малко от ъгъла на кардана,ако трябва ще се спусне и кутията малко.
както писах преди това....рамата/шасито/на GR Y60 е само с един сантиметър по широка от моята......окачването ще е пружинно!4 линкПоследно редактирано от Гробаря; 05-07-12, 22:05. Причина: грешка два сантиметра е разликата в широчинатаdriving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеНяма сериозна прична да не се напаснат мостовете от ГР-а на Y160/260,малко е по тясно шасито,но ще стане,ресйорите на скрап и ново 4 линково....,и на Тойотата е по тясно но станаха отлично,а двойното каре ще спести малко от ъгъла на кардана,ако трябва ще се спусне и кутията малко."Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
Кольо.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар