Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Късото, дизелово Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Късото, дизелово Паджеро 2

Днес малко се поразходихме из преките пътища между Бистрица и Камбаните

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:041120122393.jpg
Прегледи:2
Размер:101.7 КБ
ID:5421167

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:041120122391.jpg
Прегледи:3
Размер:153.7 КБ
ID:5421168
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Чудесно изглежда. Поздрави !
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Той че изглежда чудесно,изглежда.Ма Вивето го жали нещо,по тоя път с опеларата ще бръмкам.
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ходих на реглаж на предницата, не беше зле, а имам едно дърпане ту наляво, ту надясно. Всичко е здраво, няма луфтове, дали някъде задържа нещо - ще гресираме основно, да видим. Някакви други идеи?

Благодарности на Крум, ще трябва да се черпаваме!

Коментар

Казах ти, като я взимаше - торсионите са натегнати като за 33-ки с фланци. Сега си с 32-ки и без фланци и предницата седи малко събрана - допустимо е, но не е съвсем комфортно и от там идва тази "свръхчувствителност" на волана. Отпуснете и торсионите с оботот - оборот и половина и трябва да се оправи. Може и да смениш маслото на хидравликата (ако не си), понеже и аз не съм го сменял та не е ясно колко е масло все още.
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Тука на мъжете около мен им прилича като на задържане на някой шарнир или паразитния хебел, затова ще започнем с гресирането. Иначе ъглите на предницата станаха идеални след реглажа, а преди това бяха съвсем малко в "червеното".

Коментар

Абе съвсем ли е сигурно, че няма хлабини по накрайници, хебел и шарнири? А колко е свободния ход на волана?
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Абе съвсем ли е сигурно, че няма хлабини по накрайници, хебел и шарнири? А колко е свободния ход на волана?
                  Няма, проверено! И Крум се увери лично

Коментар

Нищо му няма,а прави номера...мам..!Странични наклони +0.50 при заводски +0.65.Откъм сходимост беше леко затворена(+4мм)при заводски +2мм.Нищо не е,ама айде отворих я с тия 2мм.Луфтове....НИКЪДЕ! Остава да е това с по-тегав шарнир.Като при рециклирани болтове-стегнати и не се връщат самички и от там се получава едно гонене с волана! Та гресиране и каране му е майката!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Нищо му няма,а прави номера...мам..!Странични наклони +0.50 при заводски +0.65.Откъм сходимост беше леко затворена(+4мм)при заводски +2мм.Нищо не е,ама айде отворих я с тия 2мм.Луфтове....НИКЪДЕ! Остава да е това с по-тегав шарнир.Като при рециклирани болтове-стегнати и не се връщат самички и от там се получава едно гонене с волана! Та гресиране и каране му е майката!
                      Шарнирите и паразитния хебел съм ги сменял (с нови, не са рециклирани), но предвид че не е карана сериозно повече от година, може и да има някоя ръждичка някъде.
                      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Ей, това Паджеро е много яко! Днеска през какви места премина и никъде на закъса....
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Ей, това Паджеро е много яко! Днеска през какви места премина и никъде на закъса....
                          .........
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Да, добра си е джипката.

Сега едно питане, знам, че ще ми спестите сума ти четене, трябва ми идея, как да използвам лампата на таблото, която е за наличие на течност в резервоарчето на чистачките за фаровете, за нещо друго. Някакви схеми на таблото, или да хвана някъде по инсталацията. Лампата в момента свети перманентно, поради неналичието на оригиналната броня.

Искам тя да ми свети, при включване на друго нещо, като информация.
                            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 26-11-12, 16:13. Причина: доп

Коментар

Амии, това е схемата, ама не е много качествена
                              https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...t%20farove.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Амии, това е схемата, ама не е много качествена
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...t%20farove.jpg
                                Благодаря!

Искам да изкарам сигнализация за забравено копче за подгрева, че съм с копче, а както каза някой: "женщина за рулем как обезьяна с гранатой"...
                                ... вече веднъж го забравих, добре че за кратко...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X