Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антифризът изтича отнякъде

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Антифризът изтича отнякъде

един приятел ми препоръча някъв "най-добрия майстор" по заваряване на радиатори, каза че не само ги заварявал еми ако е възможно изолирал областта където е теча за да не минава течността през нея... тва дали е възможно ?
    че ги гледах тия радиатори, те 600 лв , си ебало мейката

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Само е добре предварително да се убеди какво точно ще му продадат, защото Нисенс, освен радиатори собствено производство, продават и радиатори, на които от Нисенс е само етикетът.
      Е това е търговската страна на нещата - тука нищо не мога да кажа .Криво е но в БГ проблема с ментетата е ясен на всички ни....
      Аз едно време имах вземане даване с истинските Нисенс и стоката си беше истинска.

dreado -ако е свестен маистора наистина требеда знае какъв ти е радиатора -типа му - паралел флоу или сингъл и т.н забравил съм вече всичките имена-та требе поне мако да може да пресметне кат запуши едикакво си какво ще стане.Щото кат резне едкаква си площ и остане полвината радиатор фаидеа никва че е не тече ама и толкова и ще охлахда.
      Последно редактирано от brpi; 28-01-10, 21:23.

Коментар

тествах, не е от капачката. Начи остава да разбера дали със сигурност теча е на радиатора и колко губи... в казанчето няма смисъл май да доливам(там антифриза си стои под минимума) защото щом надува и да долея то ще прелее... в капачката на радиатора ли да гледам загубите и да доливам?

инак гледам в нета някви оферти... ама не смея още да предприемам мерки по ремонт, защото теча може и да е минимален...
        http://emk-33.com/shop/product_info....ducts_id=11710

Коментар

Офертата я бива като цена, но нищо не се знае за производител, качество... Виждаш хората какви проблеми имат с уж маркови.
          Свали ламарината под двигателя, изчисти я, свали дифузьорите на вентилатора, ако трябва и него махни, той и без това не е нужен в тоя студ, сложи долната ламарина и ще се види откъде тече. Радиаторът се заварява лесно и със сигурност е по-добър от новите.

Коментар

и аз така викам,
            до ся квото оригнално да съм подменил с "ново и качествено" се съм плакал! ще я мина тая процедура пък ще търсим кой да го запои!

Коментар

недей да ходиш при "майстора", който е срещу моста над р.Марица - юг - до Бриколаж...
              Опита ми от работата му е плачевен...

Коментар

хахаха, странно, точно тоя ми препоръчаха

Коментар

явно се разминаваме с майсторите..

както и да е, там платих два пъти за едно и също нещо, което доведе до купуване на нов радиатор, и дадени абсолютно нахалост пари - и то два пъти...

повече не бих отишъл там..

нейсе..

може да си късметлия, аз не бях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X