Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PAJERO-PININFARINA

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA
    Този синия пинин с какво беше сменен доста добре изглежда.
    Със дълъг и тежък камион - TLC 120 с тенденция да стане това :

IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

РЕ:

Колегата с пинина, заповядай в нашата група ( справка - раздела пътешествия, маршрути - темите за Бургас и региона ) ще се радваме да посрещнем още един заразен
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от V93
        ...Струва ми се, че в случая спорът беше породен не толкова от различия в мненията по проходимостта, отколкото от други някакви причини ...
        Естествено , още не мога да ти простя дето дядо ти прекара моя за оная нива !
        Ако прочетеш по-внимателно писаното от мен ,. ще разбереш , че ства дума за ЧИСТО ТЕХНИЧЕСКИ СПОР , а не съм искал да засягам болезненото ти самолюбие ! Прочети още веднъж какво съм написал и виж дали съм си позволил обида към теб! ПОСТЪТ МИ СЪДЪРЖА ЧИСТО ТЕХИЧЕСКИ КОМЕНТАР .От там нататък ...ти фантазия те е довела до много грешни изводи.Явно всяко мнение различно от твоето е ерес .Спирам , защото нещата излизат извън контрол и превръщаш един обикновен спор в драма. И тонът ти надхвърля допустимите граници.Надявам се един от епитетите в PS a ти да не се отнася за мен!
        Последно към v93 , ,,...Без значение чии са и кой го иска!"-Възпитанието го иска, друже , възпитанието!

Колеги поради това че идеята на поста ми избяга в много неправилна посока,Искам да поясня:Имах в пред вид , че съответното закъсване не е породено от ,,дивата Уазка'' , както беше речено от компетентни лица, а от това , че някой е сбъркал или просто е искал да се ,,наиграе'' . Всеки греши (дори и ... , за това споменах и ...) и последното нещо от което има нужда е някой да го вземат на майтап. Относно Галопера - разбира се че има много предимства пред УАЗа особено относно комфорта, но чисто и просто е много по-чуплив в гората.Това което казах за него е продиктувано единствено от личният ми опит с карането и поддръжката на такъв тип автомобил .Просто ремонтите идват изведнъж и на куп и не съм целил да обидя НЯКОЙ , а да помогна с горчив опит.
        КИАта на Соти е невероятен боец ! Само че тя е много по-лека , с по-нисък център на тежеста и къса (задкормилното и устройство също е показало качества)!Тези и качества я правят много ПО-ПОДХОДЯщА за този тип каране и не виждам какво общо има с Галопера.
        Алекс няма нужда от адвокат и най -малко аз бих могъл да му бъда.Просто се подразних от покровителствения тон на... към човек от който има какво да се научим !

За информация:Аз съм заклет раСоткаджия!Толкова съм упорит ,че и жената вече не ми мрънка когато излизам да карам Наистина Ви завиждам за чудесните разходки.Ние също караме ,но при нас преобладават деретата , а планината ми липсва.
        ...Нали оффроуда и най вече разходките са за удоволствието от карането по пресечен терен с хубави хора с близки интереси....всеки си избира начина,по който иска да премине въпросното препядствие.Не виждам нищо лошо в това някой да предпочете да мине по-в ляво или дясно за да да предпази автомобила там където може.Всеки сам преценява с какъв автомобил е,до каква степен е подготвен и това дали иска да стигне от точка А до Б с минимум сътресения или да се забавлява максимално на мръсна газ .Другото, което е по-важно е че на това събиране колегиалността заема връх без значение дали си за първа разходка или не,просто като закъсаш хората се втурват да ти помагат
        КОлега , напълно споделям мнението ти ! За мен оффроуд
        а е преди всичко излета с приятели по непознати маршрути сред невероятната ни природа!Е , не пропускаме и да минем по-вдясно( в локвата) !Много пъти с нас идват и ентусиасти с напълно неподготвени жипки , но винаги си тръгват доволни от изживяването и от това че сме били един ЕКИП, без някой да се чувства като новобранец.Често идват пасажери и да им се неначуди човек колко са щастливи от това че сме ги окаляли . Някои даже идват и втори път - пък и барбекюто не е за изтърване.
        Искам да се извиня на всички Колеги ,които съм засегнал неволно.
        Каня всички мераклии да покараме ( не да си мерим п.....) дори и идната неделя да ви докажа че съм истински професионалист ......... на БАРБЕКюТО.
        MARKAN ,ако ти дам да ме набиеш и те корумпирам с червено вино , ще ти стана ли колега ?
        .
        Закъснелият ми отговор се дължи на малкото време с което разполагам в края на годината. По тази причина искам да Ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И щАСТЛИВА НОВА ГОДИНА !МНОГО ЗДРАВЕ (ина МПСтата) и любов.
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

MARKAN ,ако ти дам да ме набиеш и те корумпирам с червено вино , ще ти стана ли колега ?
          Да ти кажа честно от как направих 24години не сАм се бил нито в кръчма нито на друго място а и не ми липсва тоя адреналин въпреки че избухвам лесно. А и може би го знаеш ама да ти напомня-после мноко болят кокалчетата на ръцете. Та тая НЕМА да стане толко лесно.

ЩЕ ТИ СТАНА ЛИ КОЛЕГА --Сигурно Как да кажа че няма като не съм те виждал даже камо ли да те познавам.
          А за виното-ТРЕБЕ да е НОГО и да има и мЕсо.

Коментар

Първоначално публикуван от churov
            ... И тонът ти надхвърля допустимите граници.Надявам се един от епитетите в PS a ти да не се отнася за мен! ...
            Какви допустими граници?!? Епитети в P.S.-а

Първоначално публикуван от churov
            Просто се подразних от покровителствения тон на... към човек от който има какво да се научим !
            Продължавам да търся друг човек, който да е констатитал нещо такова ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Чиров мисля че си правиш грешни изводи за Чавдар. Познавам го много по добре от колкото познавам теб. Понякога по това което четем не можем да разберем добре човека които го пише. Както казва ГАД липсва визуалния контакт.
              Само едно ще ви кажа:
              В гората боклуци няма.

Весели празници.

Коментар

Много моля да се сложи край на тази дискусия. Като се срещнат лично V93 и Чуров (познавам и двамата) въпросът ще изчезне от само себе си. И ги глобявам и двамата с по една пържола с бира не заради друго ами щото приказки за маса ги пишат тук...
                VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                  Много моля да се сложи край на тази дискусия. Като се срещнат лично V93 и Чуров (познавам и двамата) въпросът ще изчезне от само себе си. И ги глобявам и двамата с по една пържола с бира не заради друго ами щото приказки за маса ги пишат тук...
                  +1

Коментар

KINEX,що така бе , друже , грешно ме разбираш - за какви боклуци става реч ? Не помня да съм си позволил да нарека някого така Никога не съм приемал форума като ЛИЧНА ПОщА , че да си позволявам такива оценки и да се правя на обиден.Мисля че достатъчно ясно обясних какво съм имал в пред вид.
                    Венци,аз спирам(втори опит) - няма смисъл ! .Глобата си е глоба -дължа я с лихвите.
                    0899187766

Коментар

Аз се глобявам с една каса бира.
                      Кото доида на разходката "Бургас/Варна" ще си споделим глобите

Коментар

Сега е сезона на виното !Внимавай какви ги говориш , щото ей къде е Кърджали , а пък не сещам за нещо дето не го пием и не го ядем
                        0899187766

Коментар

Re: PAJERO-PININFARINA

[/QUOTE]

какъв е тоя трап, бе момчета- да не заравяне джипките вътре.......
                          [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

До: PAJERO-PININFARINA

Мисля че темата е за заключване.Доста се посмях какви работи съм написал преди !И на летящите ладички се смях .
                            JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                            JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                            JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                            JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X