Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PAJERO-PININFARINA

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от nixn
    Ако някой си мисли че му е проходима жипката...

http://www.data.bg/f.php?fid=7556885
    Мдааа, от въпросното филмче излиза най-вече, че, ако не броим конструкциите с независимо управляващи се преден и заден мост, Suziki rules ... Е, поне в скандинавското катерене по скали.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
    Подобни спорове са излишни, никога не забравяйте че човека, уважението към него и отношенията следва да са на първо място. На кой колко му е проходим джипа е въпрос второстепенен и направо незначителен...
    Струва ми се, че в случая спорът беше породен не толкова от различия в мненията по проходимостта, отколкото от други някакви причини ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако исках УАЗка (без значение Руска Немска Американска Японска или Английска) - щях да си я купя.
      На които не му харесва да гледа лъскави джипки в калта - да свиква.

Коментар

А така
        Е добре дошъл някоя неделя на гости към нас.

Коментар

Стига все аз съм идвал.
          Вие елате

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
            Стига все аз съм идвал.
            Вие елате
            Ами като едното нищо. Само имаме малък проблем. Някои от юнаците ще искат да стигнем до Кърджали по черно и нали се сещаш кога ще се доберем ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Като си оправя окачването ще ви направя предложение на което няма да можете да откажете.

Коментар

А аз си мисля,че колегата с новото PININ може и да сме го изгонили вече не виждам да пише,а темета си беше негова
                Колега,ако още си тук,във форума,заповядай някоя събота или неделя на разходчица с нас,да представиш PININ-a
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                  Колега,ако още си тук,във форума,заповядай някоя събота или неделя на разходчица с нас,да представиш PININ-a
                  Ами той колегата си е от Бургас. Така че, едва ли ще се вдигне оттам за една разходчица.

Първоначално публикуван от kinex
                  Като си оправя окачването ще ви направя предложение на което няма да можете да откажете.
                  Хич не се и надявай, че ще ти откажем! И без това имам да те черпя, та може и на твоя територия да го направя
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Това с ходенето на гости при Пламен го сънувам вече...К'ви места има там,баси...Ама като гледам,най-рано напролет май....
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                      Това с ходенето на гости при Пламен го сънувам вече...К'ви места има там,баси...Ама като гледам,най-рано напролет май....
                      И що напролет? Човекът каза - "като си оправя окачването".
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Kinex За неделя се очертава класика в жанра.
                        Не се ебавам.
                        Говориме за траял не за много газ.Ела на по-високо да уточниме критерия АКО ЧЕ САМ ОТ РАСОТКАДЖИИТЕ.

Коментар

На мен едно и също ми омръзва. Трябва да има разнообразие. Кал - красоти - пак кал - и пак красоти.

ПС
                          Засрамете се Вижте кво напрамихме темата.
                          Тя всъщност темата маи е разходкаджииска.

Коментар

На мен едно и също ми омръзва. Трябва да има разнообразие. Кал - красоти - пак кал - и пак красоти.

УБАВО де дерета нема ли та само кал.

Коментар

Не съм се отказал от форума а напротив, просто нямям възможност да пиша всеки ден .този синия пинин с какво беше сменен доста добре изглежда.Пинина тежи приблизително 1200кг и това според мен му указва голяма помощ извън пътя .На състезания които съм мяркал по телевизията ми прави впечетление,че добре се представят къси и олекотени ДЖИПОВЕ а не дълги тежки камиони.Аз мисля че колкото по голямо и тежко животно караш толкова по лесно може да се закопае до огледалата но това си е лично мое мнение!
                              JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
                              JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
                              JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
                              JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Според мен, проходимостта се определя единствено от "ГАРНИТУРАТА МЕЖДУ ВОЛАНА И СЕДАЛКАТА" !!!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X