Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Набелязал съм Паджеро / 94г / 2,5 TD / десен волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Набелязал съм Паджеро / 94г / 2,5 TD / десен волан

Лесов, аз съм доволен от гумите е сравнение с АТ е доста по добре.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Бомба са!....Дай да ги пробвам

Коментар

Страшен Звер си зглобил бре , мноооого ми аресва

Коментар

Ще полудея ако и тази седмица ми се отвори незаменим ангажимент и не успея да направя поне лека ( хард ) разходка да тествам гумите.

А с какво нетърпение очаквам летните дни за го карам кабрио ...

... пак се размечтах
          www.4x4Trips.bg

Коментар

Колега твоето защо няма ролбари за задните пасажери??? Така ли си е или са махнати , много странно ?

Коментар

Първоначално публикуван от brani_kalpazani Преглед на мнение
              Колега твоето защо няма ролбари за задните пасажери??? Така ли си е или са махнати , много странно ?
              И аз се чудя защо липсват, но и няма следи да е имало

Това е едно от нещата които задължително предстои да му правя !
              www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                И аз се чудя защо липсват, но и няма следи да е имало

Това е едно от нещата които задължително предстои да му правя !
                Има толкова много такива паджерота по моргите, може да извадиш готов от някое за отзад, а отпред вече може да си спретнеш една клетка
                0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Изглежда доста хулигански. Кефи!
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега къде ги даваш тея гуми за регенерат. и кви пари горе долу....а ....и къв мотор е твоя....разминавали сме се с теб на колелото на SpS-а....няколко пъти но аз съм бил с служебната лека кола....ама забелязвам.....
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Колега къде ги даваш тея гуми за регенерат. и кви пари горе долу....а ....и къв мотор е твоя....разминавали сме се с теб на колелото на SpS-а....няколко пъти но аз съм бил с служебната лека кола....ама забелязвам.....
                      гумите ги дадох в представителството на "Фулда България" в зоната на търговиите по Брезовско шосе в Пловдив. И те си ги транспортират до Бургас. А за кръговото на SPS е нормално понеже бачкам в съседство и преминавам от там поне по 10'тина пъти на ден
                      www.4x4Trips.bg

Коментар

Последната, малко по хард разходка показа, че и задната броня пречи за по зверските наклони и вече сме без нея
                        Още не съм правил снимки, но скоро ще кача...
                        www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                          Последната, малко по хард разходка показа, че и задната броня пречи за по зверските наклони и вече сме без нея
                          Още не съм правил снимки, но скоро ще кача...
                          Тя още в Стара Загора се видя че пречи. (това ако не те бъркам с някой де )
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имах мерак да покажа как изглежда без задна броня, но ще сега ще Ви покажа какъв е резултатът от последната ми глупост
                            С огромен мерак му направих леко олекотяване и опаковане за участие на Лазарово 4х4 екстрийм. С още по голям мерак си подготвих ремарке с което да се си предвижа машината и резервните елементи до там. Натоварих всичко, качих цялото семейство и весел и усмихнат потеглих в посока София и от там с мерака по магистралките да стигна до с.Лазарово, но направих огромна грешка с подредбата на товарите и малко след стъпването ни на автомагистрала Тракия почувствах как поставения недобре балансиран товар в ремаркето ми пречи да управлявам теглещото МПС. Буквално за секунди ремъркето започна да суче цялата ми композиция като змия ... подавах плавно газ за да се успокои ... резултат нулев ... намалих плавно газта - резултата отново нулев ... дори по зле ремаркето започваше по зверски да се люлее и докато се усетя вече беше тръгнало да изпреварва субаруто след секунди ремаркето полегна на магистралата въртейки около себе си Трибеката ... почети като детска играчка.
                            ... не ми беше до снимки !
                            За моя радост въртележката приключи бързо и Субаруто ми остана така да се каже на гуми с невредими леко стресирани пасажери!

Но ... малко се отплеснах с разказа ...
                            Хубавото от подготовката на паджерото ми за Лазарово е това, че са малко по-малко съсипаните елементи по него

Ето и няколко снимки на резултата ...

на пръв поглед е добре

но отблизо ...

мисля, че доста добре се е изпънала страната ...

а това така и не разбрах как се е получило, но ...

Сега вече определено визията за пред кафето се изгуби

и започваме да имаме по хард ориентация ... някой колеги казват рано или късно идва момента на прежалването !

... чудя се дали дойде този момент и при мен
                            www.4x4Trips.bg

Коментар

Джипката полегна настрани на асфалта ли...!Леко си се разминал според мен...нищо и няма ......това се изправя.....
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Лелееее. Ми сега к'во правиме. Спираме кафето? Баси.
                                Петьо, работата отива на клетка, лебедка и газ. Хич не си губи времето да го изправяш. Давай курбан, че сте живи и здрави. Това е важно.
                                Кошника щеше да стане такъв рано или късно.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X