Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Pajero - въпроси за 4х4 режими, блокаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Mitsubishi Pajero - въпроси за 4х4 режими, блокаж

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Може на П2 да се направи режим бавни с отворен диф. Тогава ще можеш да маневрираш бавно и товар.
    Само задно и бавни няма как да стане.
    Как става това?
    8)

Коментар

Явор Вромос знае.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
        Може на П2 да се направи режим бавни с отворен диф. Тогава ще можеш да маневрираш бавно и товар.
        Само задно и бавни няма как да стане.
        Нещо не се разбираме. Бавни включени, изключваш муфата на предният мост със клапаните/тоест той не е зацепен/ и получаваш бавни, само на заден мост.
        I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
          Нещо не се разбираме. Бавни включени, изключваш муфата на предният мост със клапаните/тоест той не е зацепен/ и получаваш бавни, само на заден мост.
          това е идея, и можеш да маневрираш бавно дори на асфалта с ремърке например. В този случай веригата на раздатката не се товари, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
            Това как става? Имам предвид изключеният преден мост.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
              Това как става? Имам предвид изключеният преден мост.
              Изваждаш допълнителен бутон за управлението на соленоидите на муфата. Лесно е, прекъсваш една верига с бутон. Когато е затворен, всичко е стандартно. Когато е отворен муфата не зацепва, само кардана.
              I get High by going Down

Коментар

• Пиша в тази тема защото въпроса ми е свързан

Проблема . Не ми свети индикацията за включен блокаж на таблото (визирам лампичката проверена е не е изгоряла) . Блокажа си сработва датчика в дифа е ОК .

Почвам отначало какво е правено за да не гадаем .

Блокажа ми работеше до последно и лампичката ми сработваше при задействане на блокажа .
                Счупих му зъбите и последва разглобяване поставяне на нова касета . Сега като включа бавни си сработва централния и като натисна копчето за блокажа компресора помпи и самия блокаж сработва . Проверихме го при вдигнати гуми . Датчика който е на дифа с мултицет дава верига след като блокажа сработи . Премерихме го до буксата която е до пушката преди да влезне в купето да не би да сме скъсали нещо при разглобяване. Няма прекъснат кабел до там .

Въпроса ми е къде се намира еку модула който управлява компресорчето (него за сега набеждавам за проблема) и да видя защо не се подава сигнал за да светне лампичката . ( Модула не е до компресора ) . Става дума за pajero 2 2.8 дълга база facelift .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X