Първоначално публикуван от Чавдар (V93)
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Малко необичайни въпроси за Паджеро 2 4М40
Свий
X
-
....е и? Аз няма да я карам така ако ще взимам от там.Преди да се кара тук ,се сваля всичко до ламарина и се изпръсква от двете му страни....правил съм го този филм и трае макс. 20 дни.....Последно редактирано от DJ Tymbi; 20-02-22, 09:46.
-
....2.5 с 130 и после главата долу.....да не говорим ,че пукат и блоковете долу на първата пета на коляновия вал.....Първоначално публикуван от tola Преглед на мнениеPajero 2.8 си е доста бързо, като дизел за времето си, може да се кара с 130 без проблем. Даже и 2.5 може с такава скорост ама е с по високи обороти.
Коментар
-
....по черноморието с техния морски климат нито една читава кола на тези години няма ....Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнениеПринципно много неща могат да се направят но не си заслужава.
Взимаш си една резервна цилиндрова глава(най-добре чисто нова), и си караш до 120-130 без да се притесняваш излишно. Преди да го гасиш го държиш да поработи да се охлади що-годе. Щом няма да юркаш ежедневно по магистрали, това е достатъчно.
И разхода, и шума(не е кой знае какво), се търпят ако това няма да е основния начин на ползване. За спирачки и окачване, те имат ресурса и за по-високи скорости, но просто си се съобразява, че това си е малък камион, а не лек автомобил.
Трябва да се качиш да пробваш, а после да решаваш.
...
Тия дни гледах някъде обява за читаво такова Паджеро, някъде по Черноморието беше...
Коментар
-
Е, аз не съм го гледал лично, а обява в нета. Снимките изглеждаха добре, включително беше наблегнато и на рама, номер на рама... И в описанието се твърдеше, че липсва ръжда. Вече какъв му беше точно случая, нямам идея...
...
ПП: Погледнах, още стои, но се загледах повече в снимките, може би не е чак толкова перфектно... https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=netehjПоследно редактирано от cecoa1; 20-02-22, 11:17.
-
Цецо, за кола на над четвърт век, какво да се иска? Вероятно по ретро-оказионите в Европа има реставрирани, но цената е много различна.
-
-
От 4 броя л200 (100 и 116к.с.) и 1 Паджеро двойка при яка експолтация и теглене на тежки ремаркета, глава и блок не съм правил, на тези 116 к.с. 2 или 3 пъти колянов вал счупен на две. А, Паджерото имаше и над 20 курса до Австрия и Германия с двойна платформа. Може пък да съм имал късмет. Така и с Наварата D40 пак преди 10на години - караше се предимно извънградско- магистрално, като лека кола и нямаше проблем, а ако прочетеш във форумите става ясно, че като караш с 150 София- Бургас мотора е за кофата.Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
....2.5 с 130 и после главата долу.....да не говорим ,че пукат и блоковете долу на първата пета на коляновия вал.....8)
Коментар
-
.....абсолютно съгласен съм .....Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеКато работиш в сервиз е нормално да виждаш само кочини. Развива се професионално изкривяване😜
Коментар
-
Имам надблюдение върху 1бр 2.5д с 116к в Паджеро 3 . Приятел си го купи наскоро , до като е било Софийско , са ти го водили . Не е за състезания по нищо , но 130 си ги държи и то често . Понеже хич не са му много конете , важно е гуметата да са такива , квито пише по вратите и да се обслужва -охладителна с-ма , масла.... За мен е единствения смислен мотор в П3 , на цена под неваксиниран бъбрек .Първоначално публикуван от DJ Tymbi Преглед на мнение
....2.5 с 130 и после главата долу.....да не говорим ,че пукат и блоковете долу на първата пета на коляновия вал.....TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар