Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вярно ли е, че няма смисъл от повдигане на Паджерото?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вярно ли е, че няма смисъл от повдигане на Паджерото?

Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнение
    значи трябва да свиквам с мисълта за скорост с 100-120
    Аз по асфалт с джиповете с калните гуми карам с не повече от 100-110 км/ч. Продължителната работа на високи обороти е убийствена за дизелчета като нашите.

Пак опираме до баналната истина за липсата на пълно щастие ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Сега кво, ще откриваме тайната на бързоходните дизели ли? Аз па мога да ти покажа джип с такова моторче. Е, обороти има. Ама не върви.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Сега кво, ще откриваме тайната на бързоходните дизели ли? Аз па мога да ти покажа джип с такова моторче. Е, обороти има. Ама не върви.
        А, не. Няма кой знае какви обороти. Съвсем нормални за дизел. Но пък върви.

Просто имах предвид да сме коректни. Обобщения от типа "дизелът не става за бегачка" са силно подвеждащи.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Stacy Преглед на мнение
          Защити отдолу пък няма изгледи да ти дотрябват въобще някога, но могат да ти създадат доста излишни ядове.
          Я да ми го обясниш това...

Коментар

Я те опази от камъни и дънери, я не. А да те закотви като загребе калта - леко и непринудено. Отдавна им мина модата.
            Виж американците не минават без тях в любимия си роккроулинг. Мене ако питаш - само от англоезичен традиционализъм. За да не кажем някоя калпава дума. Ако просто се сетят да правят също любимите си Атласи от нормален чугун, в крайна сметка ще спестят тегло, понеже няма да имат нужда от шаси и половина, тежко за две.

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
              Я да ми го обясниш това...
              Ми много просто:
              - още излишни кила отдолу
              - повече ще пречи на дълбока кал и сняг - направо ще си се залепи там
              - ще се пълни с кал и няма измиване след това,
              - затруднено сервизно обслужване - всеки път ще се налага демонтаж и монтаж на защитите, за да се извърши някоя абсолютно елементарна операция. На всичкото отгоре, въпросните защити вероятно вече ще са криви от ударите, което определено ще внесе допълнителен разкош в упражнението по махането и слагането им обратно на място.
              Мога да се сетя и още, но ми се струва, че и това е достатъчно.
              В заключение, за няколкото години всякакъв офроуд не се сещам да е имало дори и един случай, в който да сме счупили нещо, което такава защита да би могла да предотврати.

Коментар

По средата на междуосието трябва да има, да обхване раздатката, част от скоростите и задния кардан. Вероятноста да залепне в някоя кал е по малка и по приемлива, отколкото да се насадиш на някоя бабуна на раздатката и кардана. А и идва бая по високо от мостовете.

Коментар

mira_1358 слушаи как ще ти е наи елементарно , нищот не ти трябва да правиш по джипа , когато закъсаш просто се обади на баткоти Стефан , тои има танк и ще те издърпа , проста работа нали
                  Последно редактирано от Юли; 29-06-09, 23:56.
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Много приказки, малко полезни съвети.

Първо си оправи двигателя, проблема ти явно е в турбото или както казаха от тръбите или от самия интеркулер. Помпата също трябва да се види.

Гумите са подходящи за това за което го ползваш. Освен за да се фукаш колко са ти големи гумите, за друго не ти трябват по-големи.

Повдигането става като смениш торсионите и пружините - препоръчвам TJM. Продавт се от администратора на този форум.

При Паджерото предните защити са задължитени. Те са две. Едната е от бронята до началото на носачите, а другата продължава под диференциала. Заводските са напълно достатъчни. Броните заводски са много здрави и докато са на колата няма нужда да бъдат сменяни.

В резюме: двигател и кит на TJM

Това е напълно достатъчни за да минеш навсякъде където ще те заведът ловните ти страсти.
                    IvoVarbanov.bg

Коментар

Е те това последното е казано от състезател с Паджеро, победител.
                      Забележката е за малкото, които не знаят този факт.
                      Зима иде

Коментар

Колежка,и сестра по съдба,аз имам паджеро 2.8 без никакъв лиф или нещо по него.Ходил съм на лов на места където ми се иска,без да правия нищо по джипа върви си на всякаде и то с гуми аллтерен.За сега се замисля за една лебетка която ще е супер допълнение и важна част от джипа.Мисля че с лебетка хубави гуми и по точен "Тек".Ще свършеш работа.

П.С:АКо това на снимката е "Тек",но няма магазин така че ...
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение
                          Много приказки, малко полезни съвети.

Първо си оправи двигателя, проблема ти явно е в турбото или както казаха от тръбите или от самия интеркулер. Помпата също трябва да се види.

Гумите са подходящи за това за което го ползваш. Освен за да се фукаш колко са ти големи гумите, за друго не ти трябват по-големи.

Повдигането става като смениш торсионите и пружините - препоръчвам TJM. Продавт се от администратора на този форум.

При Паджерото предните защити са задължитени. Те са две. Едната е от бронята до началото на носачите, а другата продължава под диференциала. Заводските са напълно достатъчни. Броните заводски са много здрави и докато са на колата няма нужда да бъдат сменяни.

В резюме: двигател и кит на TJM

Това е напълно достатъчни за да минеш навсякъде където ще те заведът ловните ти страсти.
                          звучи много простичко еми така да бъде! значи това е всичко,което ми трябва! мерси,шампионе!
                          НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X