Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Геловите акумулатори са наистина по-добри във всяко отношение, но основно когато колата ще се накланя повече от нормалния експлоатационен наклон. Когато имаш броня с фарчета, то трудно можеш да отидеш на място което плаче за гелов акомулатор без да потрошиш бронята.
    Така примерно, в малко поточе:

(с обикновен Бош акумулатор и лебедка 13000lib)

Това исках да кажа.
    И понеже питаш получаваш отговори.
    Това, че отговорите не съвпадат с мераците на Гладиатор да ти продадът два пре-скъпи акумулатора е момента в който трябва сам да решиш. Аз лично си карах Паджерото 14 години с обикновен акумулатор и не си спомням да съм имал проблеми с тока. При това беше само един.
    Последно редактирано от drukman; 16-06-09, 23:28.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Drukman съгласен сам с теб че всеки иска да си продаде стоките ама аз се засилих към тази Opitima защото напоследък каквито и акумулатори да съм купувал все боклуци излизаха.За състезателната ми кола купих някакъв уж специален Exige сега и той е седмия дето ми седи за отпадъци.....просто незнам какви да взема.Дай ти съвет за някоя марка хайде....

Коментар

Да не би проблемът да не е в акумулаторите?
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
          Drukman съгласен сам с теб че всеки иска да си продаде стоките ама аз се засилих към тази Opitima защото напоследък каквито и акумулатори да съм купувал все боклуци излизаха.За състезателната ми кола купих някакъв уж специален Exige сега и той е седмия дето ми седи за отпадъци.....просто незнам какви да взема.Дай ти съвет за някоя марка хайде....
          Патрула си го взех с един най-обикновен Banner Uni Bull 80 Ah 700 A стартов ток. Не знам колко време е работил преди да дойде при мен, но аз го експлоатирах доста зверски в продължение на година и половина (до 17 лебедки за 1 ден) и взе да сдава багажа чак когато си направих експеримент с електрически перки на охлаждането, които гълтаха много ток и работиха почти постоянно в продължение на няколко дни + 2 лебедки в рамките на 20-на минути за разкош.

В момента съм пак с Banner, но Running Bull (AGM) 95 Ah и 850 A стартов ток. Засега нямам оплаквания.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
            Да не би проблемът да не е в акумулаторите?
            След поста на Чавдар май нещо такова ще е....

Аз си купувам каквото ми падне почти на око. Бош или Делко от тия по магазините и като направя сметка, по колите и в лодката имам 10 акумулатора. Скапват се само тия на лодката от стоенето зимата на третата или четвъртата година.

ПП Ти ако имаш парици на сърце,... Оптимата си е Оптима, взимай....ама виж първо, huko да не се окаже прав, че и Оптимата няма такава гаранция.
            Последно редактирано от drukman; 17-06-09, 13:09.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Тия, дето продават златни акумулатори, би трябвало и да ги монтират, като премерят поне зарядното напрежение на машината и тогава да дадат гаранция. На последния акум, който взимах, поне беше така...

Коментар

Не е проблема от друго добре си работи всичко само едни акумулаторчета трябват.........
                Мерси на всички за съветите благодарен съм.

Коментар

Колеги здравейте,
                  След като за около 3-4 месеца разбрах каква машина е Паджерото ( имам само положителни впечатления ) се замислих за нещо по–така или точно казано за Паджеро Еволюшън.
                  Доколкото знам има само едно в БГ. на Поли та ако случайно някой има малко повече инфо ще съм много благодарен.
                  В англия гледам се продават на добри цени, случайно някои да знае дали има и с ляв волан???
                  Или по–същия начин ли се обръща като останалите.
                  Харесах го защото е хем проходимо хем бегачка и е доста рядко коета също радва.
                  Предполагам разхода е голям все пак е 304 к.с.
                  Ще се радвам да споделите по–нещо.
                  Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X