Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко въпроси за Паджеро 94' 2.5 TDi

Следващото ми питане: За и против т.нар. " полилей" или предимства и недостатаци на гредата с фарове на тавана???
    Замислил съм се сериозно нека по-компетентните си кажат мнението.
    Ако са положителни то какви фарове да използваме и колко броя как да са разположени???
    Аз си харесах едни Неlla елипсовидни и евентуално мисля за 4 бр.
    Давайте съвети.
    Поздрави

Коментар

Мисля, че някъде имаше обширна тема по този въпрос. Обобщено, ако караш по ливадите е добре, но караш ли в гората - клоните ще ги смажат за нула време.
      Зима иде

Коментар

Ако може препратка към темата тъй като не можах да я намеря.

Коментар

Колеги може ли да се заменят буферите на бронята от старото на новото паджеро т.е. да се сложат тия с вградените халогени?
          Трябва ли нещо друго да се подмени?

Коментар

Уточни кое за теб е старо и кое ново - моделите са от 1 до 4, като двойката има и фейслифт... Та става сложно.

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
              ... Обобщено, ако караш по ливадите е добре, но караш ли в гората - клоните ще ги смажат за нула време.
              Въз основа на обобщен личен опит и наблюдения върху 3 други джипа в продължение на около година каране в горите - не си прав.
              Ако "полилеят" се направи добре и с подходящи фарове, има сериозни шансове за дълголетие. Разбира се, ще е необходимо повишено внимание при преминаване под дебели клони и паднали напреко на пътя дървета.

С тази конфигурация не съм имал никакви ядове до момента, в който карането не стана състезателно.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                С тази конфигурация не съм имал никакви ядове до момента, в който карането не стана състезателно.
                Гледам, че гредата е доста напред. Не свети ли на капака? Не ти ли отразява? На лодката имах така сложени фарове. Вярно, че там е доста по различно ама без фарове виждах по-добре отколкото със.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  ... Не свети ли на капака? Не ти ли отразява? ...
                  Не съм имал такива проблеми. Двата крайни бяха насочени встрани и надолу за да осветяват в непосредствена близост от двете страни, а 4-те играеха "дълги".
                  Ето как изглеждаше:

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Не съм имал такива проблеми. ...
                    Мерси.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Мерси V93!Изчел сам цялата ти тема за Нисана супер ти е полилея.Само че се чудя дали да не направя полилей+багажник едно общо?
                      А относно Паджерото става въпрос за 2-ра генерация и питам дали може да се заменят буферите с халогени (на този с фейслифта) с обикновените от преди фейслифта?Тъй като е хубаво ако се ползват халогени да са максимално по ниско.

Коментар

Колеги помогете за буферите та да знам дали да ги купувам?UP

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
                          Колеги помогете за буферите та да знам дали да ги купувам?UP
                          Колега ако питаш за пластмасовите крайща на бронята, те само пречат и не ти трябват ни старите ни нови.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Колега аз мисля да си карам джипа и през седмицата, а освен тва искам и добър външен вид а не някакав офф-роуд динозавър като на станко например.За сега де........ пък по-натам......

Коментар

Първоначално публикуван от pepi tuning bg Преглед на мнение
                              Колега аз мисля да си карам джипа и през седмицата, а освен тва искам и добър външен вид а не някакав офф-роуд динозавър като на станко например.За сега де........ пък по-натам......
                              Не става. Или в гората, или добър външен вид. Двете няма начин. И няма да ти е кеф нито през седмицата нито през Викенда.
                              Цяла седмица ще ти се набива в очите оная драскотина от неделята, а в неделя ще се цепиш на две... да ида или да не ида... в Гората.
                              Това е въпрос на избор. БенцБоса ако си види колата толкова мръсна колкото беше мойта вчера или ще получи удар на място или ще остане да заеква цял живот, да не дава Господ! Та мисли го напред, да не даваш излишни пари.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Не става. Или в гората, или добър външен вид. Двете няма начин. И няма да ти е кеф нито през седмицата нито през Викенда.
                                Цяла седмица ще ти се набива в очите оная драскотина от неделята, а в неделя ще се цепиш на две... да ида или да не ида... в Гората.
                                Това е въпрос на избор. БенцБоса ако си види колата толкова мръсна колкото беше мойта вчера или ще получи удар на място или ще остане да заеква цял живот, да не дава Господ! Та мисли го напред, да не даваш излишни пари.
                                Аз го ползвам за работна кола.Стройтелство, ама мерака пусти.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X