Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Перката зад радиатора върти постоянно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Перката зад радиатора върти постоянно

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
    Андрич,не плаши човека..а какво е повече ,като главата е най-малкото))...
    Шана, не се стряскай, казал съм гарнитура.
    Люси ще я види в Понеделник.

Коментар

ма верно го води човека при Люската и адаша,ама те знаят ли за тая "радост"? За тех и аз гарантирам,лошо е,че не се хвърлят много-много по джипките,помръзва ги малко,иначе с гаранция ще оправат пролема.А Чавдар е прав,не си прави експерименти, за да не правиш скъп ремонт empty

Коментар

Оказа се, че проблема идва от не добре затегната глава. Затова е духнала и гарнитурата и така. Сменили са гарнитурата и са стегнали главата и остава само да си я взема и да карам

Благодаря за мненията и предложениата и много благодаря на Андро, че подаде рака!
        GSM: 0898 554713
        Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
          Оказа се, че проблема идва от не добре затегната глава. Затова е духнала и гарнитурата и така. !
          Мда, лично съм се убедил, че динамометричните ключове са прекалено сложна апаратура за някои. Пред очите ми един спец вадеше болтовете на една глава барабар с резбата... само защото не може да различи примерно паундове на фут от килограми на метър.
          Ама "карай, нема да стреля!"

Коментар

Първоначално публикуван от empty Преглед на мнение
            Оказа се, че проблема идва от не добре затегната глава. Затова е духнала и гарнитурата и така. Сменили са гарнитурата и са стегнали главата и остава само да си я взема и да карам

Благодаря за мненията и предложениата и много благодаря на Андро, че подаде рака!
            Заслугата е на добрите механици Люси и Васко. Аз само гледах.
            Видях капачка на резервоара, която не държи налягане. От маркуча на капачката духа в преливното казанче. От друг приятел с Паджеро, взехме капачка и моментално втвърди маркучите. След сваляне на главата се видя духнала гарнитура точно над водната помпа. Имаше колебание дали да се шлайфа главата - само преди месец беше шлайфана. Заглаждане с подходящ камък и усета на професоналиста е незаменим - главата е права. Следва нова хубава гарнитура и всичко обратно по местата. Погледнах и други неща. Има луфт и малко масло в турбината. Цилиндрите и буталата изглеждат добре. Виското е една идея повече зацепено. Релето не прекъсва подгряването и свещите май постоянно греят.
            Капачката и подгряването са преоритет.

Коментар

отново за съжаление нагледен и красноречив пример за "майсторлък" ,прехвалени сервизи и "отлично" свършена работа!
              Колегата отишъл,платил си като поп /разбира се главата отрезана до кръста/ и едно големо нищо,аз на мястото на колегата не бих оставил нещата така,има си документите за всичко "направено" ,подменено и надлежно платено,а некой си мислил за ланския сняг и не стегнал главата,това е престъпление баси!А за мене остава висящ и въпроса защо изобщо е било нужно да се сваля и ремонтира главата...
              Иначе джипката не лоша,ще те слуша колега

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X