Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро = Шогун ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджеро = Шогун ?

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
    Колега,
    и аз съм голям почитател на Мицубиши, и аз карам 3000 кубика в перфектно състояние, и моите гуми са подходящите, но повярвай ми, че нашите коли не са перфектните блатоходи... просто на друго място му е силата.Няма смисъл да сравняваме ябълки с круши.
    Би ли споделил къде им е силата според теб? Наклони,устойчивост...?

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
      Би ли споделил къде им е силата според теб? Наклони,устойчивост...?
      Личното ми мнение е, че Паджерото е един прекрасен автомобил за пътешествия.Имал съм възможност и да карам и да се возя в други джипки и на тази база смятам, че дългата база в комлектация с бензинов двигател (лично предпочитание), супер селект и изправно окачване е едно добро решение за дълги пътешествия.
      Возията е комфортна, има достатъчно място за багаж, добра товароносимост, много прилични динамични характеристики и приемлив разход.При преходи от по няколко хиляди километра това е едно от добрите и относително бюджетни решения.
      За хард заигравки обаче си мисля, че това не е правилното решение- липсата на цял преден мост, изграденият от много възли "супер селект" и "тежкото" и относително слабо предно окачване го правят не особено дуракоустойчив...Виж на пътя, по макадам, в пресечен, но твърд терен е чудесен автомобил.Разбира се с доработки като на Коко или други съфорумци нещата стават доста по- различни въпреки, че си мисля, че късите ходове винаги го ограничават като проходимост.
      Ето два конкретни примера: с този автомобил се чувствах превъзходно в гората и блатата, но при преход около 2000 километра ми се взимаше здравето- просто тази кола не е за магистрали и пътища, а за тотална безпътица- там е в стихията си.

Това е настоящото ми возило- не бих го ръгнал в кал до средата на вратите, понеже не това му е предназначението. 2000 и повече километра, обаче се минават с лекота, изпреварването въобще не е повод за размисъл, в същото време успява да стигне и на изключително затънтени местенца, без разбира се да се заигравам излишно...та така:
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Вижте аз какво намерих:Ние също така има достъп до превозни средства, внос от Япония, които са били разбити в специализирани семинара.
        As a result we can source a great deal of both new and used parts, both mechanical and bodyparts for all types of Japanese vehicle, but mainly Mitsubishi Shogun and Pajero, Nissan Skyline, Subaru Impreza, Mitsubishi GTO and Toyota MR2.
        В резултат на това можем да източник на много нови и употребявани части, механични, така и bodyparts за всички видове японски превозно средство, но най-вече Mitsubishi Pajero и Шогун, Nissan Skyline, Subaru Impreza, Mitsubishi GTO и Toyota MR2. Извинявам се за превода,така го преведи чичко гугъл.А това идва от този саит:http://www.pajeroaccessories.co.uk/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X