Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро = Шогун ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджеро = Шогун ?

а и за /1-еи/ ....има линкове
    0876 79 25 21

Коментар

Моля дай линк.

Само трябва да ми докажеш как системно мога да пиша 1-еи, навместо да се окаже, че в и е са съседни букви при фонетична подредба.

П.П. Темата не е за правопис, надявам се скоро да бъде прочистена и да остане само същественото.

Коментар

това уточнявам и аз, не наблягайте на правописа /както повечето даскали тук/ ......помагайте технически, на който има нужда !
        смешно звучи подобни забележки да се правят !
        0876 79 25 21

Коментар

Само спамим тук. Няма тема, в която да се уточняват нещата, но пък е писано стотици пъти. Тук е като виртуален частен дом, има правила и едно от тях е да се пише на кирилица и грамотно. Има граници, но когато някой системно отказва да приеме, че написаното от него е в разрез с нормално-допустимите нива, какво мислиш че следва? Ако някой ми каже, а после ми покаже и накрая ми даде и картон, колкото и да е смешно за някои, то аз ще се променя или ще си тръгна, сам или с чужда помощ. Достатъчно сме толерантни като общество, но мине ли се границата, повечето е нормално да наскачат. Написаното е полезно, само ако е разбираемо. Ако може да се тълкува по 100 начина, то явно не става дума за техническа дискусия, а влече филосовкси спорове и размисли. Незнам защо изобщо се налага да го пиша това, на зрял индивид. Да допускаш грешки от бързане и други подобни е едно, не виняги можеш да си прочетеш написаното, но систематично да разправяш, че сме даскали и прекаляваме, а да си пишеш с малки букви и без пунктуация, съвсем различно/справка темата със змиите/.

Коментар

то винаги има оправдание за грешките, кои от бързане, кои от недоглеждане други по навик, на четвърти клавиатурата му бъркала--
            но когато има желание да се помогне на колега, правописните грешки би трябвало да бледнеят !
            0876 79 25 21

Коментар

Нали това казвам, има си грешки и грешки. Тебе примерно какво те бърка главната буква, нямаш шифт ли? Щото ако се разровиш, аз по едно време не ползвах главна буква, нещо ми беше станало, знам ли. Един ден го открих, осъзнах и спрях да го правя. Аз лично писах за това, защото беше пуснал неразбираем и звучащ заядливо към друг колега пост. Не вижам да има спор относно това, че желанието да се помогне е важно. Но за бледнеенето не си прав. Желателно /за да не кажа задължително/ е ако пишеш тук, да го правиш по правилаа на езикът и азбуката, които са наложени като Задължителни и с които си се съгласил, за да можеш да се регистрираш. Тоя спам е излишен и ненужен, няма ли някой модератор да го изтрие или поне премести в тема с подходящото заглавие и раздел. Обсъждането на правилата за правопис и дали са задължителни за www.forum.offroad-bulgaria.com не е за тук, та ако пак кажеш, че нещо те занимавам с глупости и правописът не е важен, ще си ти дам жълт картон с чиста съвест.

Коментар

последно уточнение от мен, дори и да ме блокират-----прави ми впечатление тук, че тези дето не правят правописни забелжки, НАЙ много помагат технически на колеги ! така дефакто е и в живота
                а , ако прочетеш от началото добре темата, ще проумееш, че аз не правя забележки......преди накой мен да поправи иронично.
                явно ме интересува треминологията , а не кой как пише /ефтин, а не евтин/ !
                0876 79 25 21

Коментар

То в тази тема има спор, в който участвате без мен. Паджеро или Шогун е по-здраво и прочее. Темата беше дали са еднакви. Това което аз пиша е спам реално и може и да бъда наказан също. Имаше това :
                  защо ли си представях, че тук е сйт за високопроходими машини, а то се оказа, че искат да ме връщат в 1-ви клас , не, че съм го пропуснал де--та за /евтини/-http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D 1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D 0%B0_%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D 0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0% BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8---не е сложно да се открие правилният правопис ! а за джипа, Veni 1 ще бъде критерият, когато постави тук снимки на новата си придобивка /дано е по скоро/
                  което изобщо не разбрах, а малко по-нагоре подкарахте пореден спор за това дали трябва да се обърне внимание на грамотността. Аз като неграмотен държа да се ограмотявам, приятно ми е и да се пише така тук. Накои явно не ви пука как пишете/гледам Шогун и Паджеро можеш да напишеш с главна буква, а ново изречение почваш с малка, това го правиш нарочно 100%!/, но аз предпочитам да ми помагат хора, които могат да уважават себе си и събеседниците си. Ако не можеш да пишеш технически грамотно, как ще помогнеш технически грамотно? И с какво помагаш на колегата Вени, като в темата за Шогун=Паджеро пускаш линк за правописните грешки??? Има си раздел и място, отвори тема, дай линк, кажи така и така, много ме дразни да правите така и така, обоснови се и т.н. А не аз да пиша пореден пост, спамейки темата и чакайки някой модератор да се намеси, поне да си говорим това в друга тема /не че държа, бих се радвал да остана без последните си писания тук/. И сега за да илюстрирам правотата ти няма да си направя труда да провера написаното от мен, ще имаш възможността да поразсъждаваш кои грешки са треморни, кои неграмотност и кои недоглеждане. Жокер, още се уча да пиша с 6-7 пръсти и е голяма лудница.
                  Последно редактирано от Насов; 27-01-09, 17:24.

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
                    ще се опитам да помогна на veni1 ... и ВИН номера ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е от /обикновенно/ 17 цифри и букви, докато на оригиналното Паджеро /японска сглобка/ е 10 цифри и букви .
                    Колега, би ли проверил това си твърдение. Случайно погледнах талона си, на японска сглобка Pajero естествено ляв волан, VIN от 17 знака (букви и цифри).
                    Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

перфектно колега, в япония сглобявано поръчка за някой магазин в европа ! и изисквания за 17 цифрен WIN
                      0876 79 25 21

Коментар

Много плява се събра в тази тема, но няма да трия, защото има и зрънца, а пък на Veni ще му трябват.
                        Само ви моля да се въздържате от излишни препирни.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Много плява се събра в тази тема, но няма да трия, защото има и зрънца, а пък на Veni ще му трябват.
                          Съжалявам, че простите ми въпросчета докараха тежки отговори....

От това темата не пострада много тежко, но все таки...

Желанието ми да се похваля с нова придобивка, точно оценена от познавачи, се превръща от обикновен мерак в болезнен...

Надявам се човека, от който завися ( и който е сериозно име и коректив във форума ) да има предвид всичко стойностно от темата...

Така че скоро да имам сериозен повод за сериозна почерпка!

Господа, благодаря ви за доброто отношение!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение

Минахме на лични в един момент и колегата се отказа /знам ли и аз що, сигурно му е писнало да спори с магаре като мен/.

Извинявам се пак, че бая наспамих. Не държа на тези мнения, а и нищо не съм дал на темата, та затуй предложих да бъдат изтрити или преместени. Ако Вени не му е проблем, то за мен не е проблем и да останат. Извинявам са пак и пожелавам скоро да се похвали с нещо, което да го радва и слуша.

Коментар

Такаа,хайде и аз да се включа,аз съм горд собственик на Шогун и съм много ама много доволен,ще питате що,ами щото където минават прословутите G-класи и аз минавам(уточнявам двигателя ми е 3000 V6 и нямам нито един куц кон,допълнително съм го повдигнал и с гуми за кал просто е неотразим),със супер селект кутия е и блокаж на задния диф и автоматична скоростна от която съм просто очарован.По отношение на екстрите липсва само клима и подгряване на седалките,но това е разбираемо щото е от Англия и там нямат нужда от тия екстри.От там си дойде с газов инжекцион,като хората са махнали оригиналния резервоар и са монтирали 25л за бензин и 60л газ!!!! Просто е супер!!! Номера на рамата ми е с 10 символа!!!!!Ако имате нещо да питате на ваше разположение съм!!!

Коментар

Колега,
                                и аз съм голям почитател на Мицубиши, и аз карам 3000 кубика в перфектно състояние, и моите гуми са подходящите, но повярвай ми, че нашите коли не са перфектните блатоходи...Даже хич.Виж за други цели са перфектни.Карал ли си Гега?Аз съм карал.Имал съм и патрул.Там където съм се заигравал с тях въобще и не бих помислил да вкарам паджерото- просто на друго място му е силата.Няма смисъл да сравняваме ябълки с круши.

Първоначално публикуван от boiukov Преглед на мнение
                                Такаа,хайде и аз да се включа,аз съм горд собственик на Шогун и съм много ама много доволен,ще питате що,ами щото където минават прословутите G-класи и аз минавам(уточнявам двигателя ми е 3000 V6 и нямам нито един куц кон,допълнително съм го повдигнал и с гуми за кал просто е неотразим),със супер селект кутия е и блокаж на задния диф и автоматична скоростна от която съм просто очарован.По отношение на екстрите липсва само клима и подгряване на седалките,но това е разбираемо щото е от Англия и там нямат нужда от тия екстри.От там си дойде с газов инжекцион,като хората са махнали оригиналния резервоар и са монтирали 25л за бензин и 60л газ!!!! Просто е супер!!! Номера на рамата ми е с 10 символа!!!!!Ако имате нещо да питате на ваше разположение съм!!!
                                08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X