Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро = Шогун ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Паджеро = Шогун ?

Колега Veni 1, от скоро съм горд собственник на /Shogun/ II 2.8 TDI GLS '98 Super Select дълга база. Ако целта на съпоставката Шогун-Паджеро е да те убеди или разубеди в покупката на такъв Шогун, моето мнение че няма да сбъркаш с покупка на такъв. Най-вече на такава цена не би могъл да вземеш нищо читаво с ляв волан освен ако не е някой ''столетник''а все пак колите от Англия са добе потдържани като изключим понякога ръждата заради тамошния климат.
    Не споделям мнението, че сглобките и модификациите за европа са по-калпави и несполучливи, защото Японците ас перфекционисти във всяко едно отношение и разликите м/у Шогун-Паджеро са само по една табелка на 5та врата, стоповете вградени в бронята и черните а не никелирани огледала. А какво включва Шогун GLS: Супер Селект предавки с закл. на задния диф R/W, Автоматик c Овър Драйав и А/Т Mode, Кожен салон, Круиз контрол, Пълен Ел.пакет, ABS, 2 Airbag, Центр.Заключване, Климатик/с отделно управление и обдухване топло-студено за задните места/, двустепенно подгряване на предните седалки, халогени, ел.фарове, Почистване на фарвете, Регулиране твърдоста на амортисьорите/S-M-H/, Ел.Шибидак-панорамен, предни и задни регулируеми подлакътници, Поставки за чаши, Регулируеми задни седалки, Алуминиеви степнки/прагове/, Лети джанти 16''...Всичко това на цена: 8000лв/в България/
    Mitsubishi Pajero II 2,8TDI SuperSelect / Mercedes ML 400CDI

Коментар

и както АЗ асимилирам сайта за Мицубиши,сматам , че сме се събрали да си помагаме тук, кой както може. /off4x4/, и АЗ като теб бях ГОРД собственик на първият ми Шогун,/а ти спомена от скоро/ но само 4 месеца докато не се наложи да отворим двигателя / на 200 000 мили/- не питай за износването ! реших да пробвам с друг Шогун, /не бях светнат за оригиналното Паджеро/ ......ще ме попиташ ли за парите който дадох по пътя за ремонти от Лондон до София ?-недей ! още във Видин го оставих-продадох, с багажа пробвах с 3-то, много лъскаво и скъпо, издържа 3 000 км до София, след месец счупи разпределителен вал /на вала пишеше Испания,не Япония/ явно някоя испанска фирма е сключила ИЗГОДЕН финансов договор с корейците, дето го събират ! така е с повечето агрегати по Шогун, дори не е ясно коя фирма се се преборила накладки за спирачки да ги оборудва /затова има и разлики/. докато спях , на сън се молих някой като Veni1 да го купи -появи се ! разликата м/у Шогун и Паджеро НЕ е само в табелката , а в ръцете и душата на японегца, /цитирам руснаците болни на темата Паджеро и Мерцедес/, а за екстрите , и Паджерото ги има /
      ABS, 2 Airbag, Центр.Заключване, Климатик/с отделно управление и обдухване топло-студено за задните места/, двустепенно подгряване на предните седалки, халогени, ел.фарове, Почистване на фарвете, Регулиране твърдоста на амортисьорите/S-M-H/, Ел.Шибидак-панорамен, предни и задни регулируеми подлакътници, Поставки за чаши, Регулируеми задни седалки, Алуминиеви степнки/прагове/, Лети джанти/....затова съвета ми към Veni 1 е, да добави още малко парички от /баба, дядо или скрит фонд/ и няма да съжалява, има за какво !
      0876 79 25 21

Коментар

Аиде само да не говориме за цялата поточна линия Шогун!Това,че не сте случили на читави екземпляри не означава,че всички са преебани!!!
        Моито Шогунче го докара от Англия един приятел,уникално запазен и здрав е,не тракна,тропна и т.н. изобщо.
        Приятела които го докара е маняк на тема скорост,каза че през цялото време до БГ е карал с 160к./ч.,а на места му е дигал 180км./ч.без да трака и да шумоли двигатела,сега ако кажете,че всички са бъгнати........
        Онзи ден я закарах на профилактично преглетче,закачихме я на компютъра работи като часовник,няма точица ръждичка,окачването е кукла,не трака,тропа.

Това дето го казвате,че Шогуна е боклук е пълна Глупост!

А иначе моито SHOGUN GLS 98 набор,късичък,има не много екстри(особенно сравнено с на колегата off4x4),но все пак-Super select,ABS, 2 Airbag, Центр.Заключване,Аларма, Климатик,ел.фарове,Круиз контрол,шибидах,поставки за чаши,може би и други които не се сещам.
        Но за такъв джип екстрите нямат кои знае какво значение.
        '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
        '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
        И разни BMW-та...

Коментар

Първоначално публикуван от vektor Преглед на мнение
          на сън се молих някой като Veni1 да го купи
          е, Вени не яде доматите с колците, все пак де

разликата м/у Шогун и Паджеро НЕ е само в табелката , а в ръцете и душата на японегца, /цитирам руснаците болни на темата Паджеро и Мерцедес/,
          и аз съм от тази категория, особено на тема Мерседес...
          и имам доста лични впечатления от колеги от руския МБ Клуб, та ми е напълно ясна идеята
          виж ми подписа

....затова съвета ми към Veni 1 е, да добави още малко парички от /баба, дядо или скрит фонд/ и няма да съжалява, има за какво !

айде, отново ще бъркаме във фондовете....

баби и дядовци няма отпреди трийсетина години.., ама..

те тия фондове нали за това се правят, крият от жената, и от себе си дори ..

а екстрите са препоръчителни, тъй като джипа основно ще се използва не като джип, а като детевоз..

Коментар

Колега Vector, с оглед да съм малко пристрастен като собственик на Шогун, искам да ви помоля да излагате тук малко по-достоверни факти. Първо, бихте ли ми показали откаде измъдрихте това, че Шогун се сглабал в UK и то с кореиски двигатели . Доколкото съм запознат Мицубиши произвеждат само Outlander в Европа , и то в Холандия http://www.mitsubishi-cars.co.uk/company/history.asp, а в Uk единственно се продават. Това че сте видяли и чули нещо на пристанището в Портсмут е друга тема. Също така изказвания като това за конкретния екземпляр на Шогун , който се закупили, съвсем не значи, че трябва да генерализирате за модела като цяло. Съвсем бъркате и в нивата на комплектация в моделите Шогун и Паджеро , внесено от Япония. Второто е с далеч повече екстри, визирам модела ексиид, а това че колега по-горе беше препратил линк с обява за Шогун ексиид, е съвсем прост търговски трик. В UK , Паджеро се продава по-трудно , с оглед на така наречените grey imports, пък и то не притежава винаги нужните за UK изискавания за застраховка, като имобилайзери , аларми, липса на сервизна история и т.н. Затова и понякога обявите са озаглавени така. Бих ви помолил да давате достоверна информация, подкренена с факти , а не слухове от пристанището в Порстмут.

Коментар

добре, в спор се ражда истината...

везните клонят към японско Паджеро Ексийд..
              Последно редактирано от Veni1; 26-01-09, 09:45.

Коментар

Това на къде клонят ти си решаваш. Зависи какво търсиш. Ако искаш повече екстри, определено Паджеро комплектация Ексиид. Иначе ако не те вълнуват толкова екстрите, по-добре гледай каквото и да е , но да е читаво.

Коментар

Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                  Това на къде клонят ти си решаваш. Зависи какво търсиш. Ако искаш повече екстри, определено Паджеро комплектация Ексиид. Иначе ако не те вълнуват толкова екстрите, по-добре гледай каквото и да е , но да е читаво.
                  добре де, Паджеро Ексийд - читаво

Коментар

Това да е

Коментар

/bio/, спомена, че си от скоро ГОРД собственик на Шогун, нямам против колата, след някой и друг месец ще разбереш разликите м/у двете дори и като потърсиш накладки и водачи на спирачните цилиндри.дано не ти се налага друго, но не вярвам защото наблюденията са ми от години, уточних, че 3 имах, а още върху 300 на познати и приятели англичани имам наблюдения. само факта, че Шогун е няколко пъти по евтин от Паджеро, би трябвало да ти говори много, а и за какво му е на англичанина да си купува ПО скъпо Падеро от Япония, като Англия е наситена с любимият ти модел ? /явно има за какво/ та в моето дъъъъълго пребиваване на острова, нямам спомен да съм намерил на пазара Шогун под 200 000 МИЛИ /може и да има, но от някой индиец сръчен в пръстите и наясно с часовника на километража докато Паджеро, би трябвало да е било ТАКСИ, че да достигне 100 000 мили.....защото м/у правителствената договорка е от 2002 год. та за двигателите /прочети внимателно/ назад----казах, че се сглобяват в Корея, не , че са тяхна разработка ! целта не е да филосовстваме тук с писаници, и да уточнявам къде точно са заводите на Мицубиши в Англия, а да се ОПИТАМЕ да разясним на /veni/ , че след покупката му да си няма ядове с жена му !
                      0876 79 25 21

Коментар

Разбира се че целта ни е да помогнем на Вени в избора. Само за информация, вече смених накладки и не съм усетил някакъв проблем с това, било с намиране или цена. Ако си прочел поста ми по-горе, обясних защо са "по-ефтини", няма да се повтарям излишно. А "по-ефтини" ако си забелязал са ако говорим за ценови диапазон 2000 паунда, разликата е не повече от 300 -400 паунда. За тво сведение , моят Шогун е на 120 хиляди мили, взет с пълна сервизна история на Мицубиши. И аз съм пожиивял там и имам наблюдения .

Коментар

целта не е да филосовстваме тук с писаници, и да уточнявам къде точно са заводите на Мицубиши в Англия, а да се ОПИТАМЕ да разясним на /veni/ , че след покупката му да си няма ядове с жена му !
                          Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнение
                          Разбира се че целта ни е да помогнем на Вени в избора.

Джентълмени, задължен съм за светлината, която хвърляте върху правилността на избора ми.

Винаги съм готов да втечня благодарностите си!

Коментар

защо ли си представях, че тук е сйт за високопроходими машини, а то се оказа, че искат да ме връщат в 1-ви клас , не, че съм го пропуснал де--та за /евтини/-http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8_%D 0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8---не е сложно да се открие правилният правопис ! а за джипа, Veni 1 ще бъде критерият, когато постави тук снимки на новата си придобивка /дано е по скоро/
                            0876 79 25 21

Коментар

Какви са сега тези глупости?
                              Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

Като пускаш линкове поне го направи грамотно, а можеше да се постараеш и да се разбира, какво искаш да кажеш в този пост, преди последното изречение. Май сам искаш да се връщаш в 1-еи клас...

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%...88%D0%BA%D0%B8
                                0876 79 25 21

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X