Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Климатик паджеро

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
    Мм да биг проблем,един приятел сваля компресора,и разгледах как стоят нещата.Значи тя тази шаиба е като съеденителят,като подаде ток от вътре да залепи,а в твоя случай щом превърта значи както казва колегата компресора е блокирал и тя неможе да го зацепи.
    Или свали компресора или търси нов.

Приключенията започнаха!!!!.............ще пробвам да го ремонтирам.........не аз естествено а някой майстор (можете ли да ме насочите към някой който се занимава с такива неща в Бургас)..........ако не стане за ремонт ще я мислим!!!!!!!!!

Коментар

От: До: Климатик паджеро

може линякой дами обясни от къде се зарежда климатика,дорешетката има един цилиндър ама той бил за високото налягане,акъде е другия гледахме амане мога даго намерим,моля жегае

Коментар

От: Климатик Паджеро

Обикновено е около компресора при мен е между компресора и акумулатора

Коментар

Отиди при майстор, той ще знае.
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Ако си със старата система щуцера който търсиш е на компресора.Ако си с новата демек с газ 134 и двата щуцера за високо и ниско налягане са на видно място от лявата страна на автомобила.
            Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Не знам дали е по темата ама искам да питам дали някой може да ми каже защо като пусна топло да духа отпред духа,а отзад на тавана не иска да духа топло,пък идва студ и тоя хамбар да се стопля по-бързо.Благодаря предварително.Поздрави

Коментар

От тавана духа само студено, като пуснеш втория изпарител на климатика.
                Топло духа от пода зад втория ред седалки, при пуснат втори отоплител.
                Не може да духа топло от тавана.
                Не знам дали се изразих достатъчно ясно - ако нещо не си разбрал - питай !

Коментар

БЛАГОДАРЯ,достатъчно изчерпателен беше колега,благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
                    чакайте да питам,че и аз имам проблем с климатика,макарче като се замисля и сам мога да си отговория на въпроса но да питам.Като е на студено духа от всякаде студено,но на топло духа само от страни посредата си духа студено... Що е то?
                    Когато е на парно топъл въздух духа само от страничните жалузи - пускаш топло там откъдето идва студения въздух. От средните духалки само свеж въздух. Идеята е уж да да не се издушат пътниците в Паджерото от топлото или на шофьора да му се приспи от недостиг на кислород. Имам Mercedes и той е така. Поне при Mercedes-са ми бе обяснено защо е такава схемата.
                    Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                    Бахти, как се изказах...

Коментар

Първоначално публикуван от DimitarNikolov Преглед на мнение
                      Когато е на парно топъл въздух духа само от страничните жалузи.........
                      На всички паджера е така?
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                        На всички паджера е така?
                        При мен си духа топло и от средните отвори, ако е преместена "врътката" под тях в съответното положение.
                        Не знам при всички ли я има тази възможност.

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                          При мен си духа топло и от средните отвори, ако е преместена "врътката" под тях в съответното положение.
                          Не знам при всички ли я има тази възможност.
                          При всички е,но на повечето е стчупена щипката която придържа жилото на средната врътка и тя само създава впечатления,че работи.
                          ТЕЛ:0886301378

Коментар

При мен от средните си духа топло но май тази врътка е счупена не знам като е на синия символ трябва да духа студено
                            Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Не знам при кой как е и защо е така-дали от моделите си е така но аз съм свалял всичко това и всичко си беше здраво. И всички клапи си работят а от средните отвори си духа студено.

Коментар

Колеги, а бихте ли ми казали защо при максимални градуси на климатроника включва компресора и духа студено при условие, че в джипа е под 10 градуса? Какъв може да е проблемът и има ли някой схема на електрониката, защото майсторът не иска и да го погледне без нея? Намерил за климатик, но не и за климатроник? Благодаря ви предварително! - Паджеро 2, 2,5ТД интеркулер, дълга база, автоматик, не зная коя година е, защото не вярвам на талона.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X