Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатик Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатик Паджеро

колеги препоръчаите ми сервиз за климатици ,имам паджеро 2.5 тд 94г
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

До: климатик паджеро

Тъй като би било реклама не мога да ви дам адрес, но можете да звъннете на iliikata от форума на тел. 0898662817 той може да ви помогне.
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

А би ли могъл някой да ми даде инструкция как се достига до изпарителя на климатика Паджеро 2 2,5 тди 95 г. къса база. Искам да го почистя механично от бактерий и плесени. Чистих го с аерозолен препарат, но се опасявам че без изтриване няма да мине.
      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Ето статия. Трябва да си представяш нещата огледално, защото е за дясноволанно Паджеро. За смяна на парното е, но има и почистване на климатика.

Коментар

Закъснявам да благодаря за препратката, а и не съм я ползвал все пак "ета самому страшному" ...сваляне на таблото...джипа го имам от няколко месеца. Статията е много точна и полезна.
          Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Izvinqvam se za latinicata

Za da svalish izparitelq ne e zaduljitelno da se svalq cqloto tablo.I men taka me plashiha no se okaza che ne e tolkova slojno.. Az si svalqh moq I az sum s desen volan. Imah problem sus edno uplutnenie i mi iztichashe freona. Svalqsh japkata ot tam se vijda kutiqta na izparitelq. Ima dva ili tri bolta i malko jakove za mahane. Sled tova v kosha pri dvigatelq trqbva da otviesh trubite za freona mislq bqha dva bolta samo. Oste ima i edna gumena trubichka za kondenza. Vlizash vutre i izdurpvash kutiqta na izparitela izliza lesno. Svalihme q za nqma 30 min.
            Dano da sum bil polezen i da sum otgovoril navreme. Pak se izvinqvam za latinicata ste bude opravena sledvastiq put
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 26-05-08, 19:21. Причина: Латиница

Коментар

да се похваля, вече си имам работещ климатик. беше му спукана една тръба, но благодарение на илийката дефекта е отстранен .сега имам друго питане ,копчето за включване на климатика е с три положения OFF-ECONO-A/C .кога се използва EKONO и кога A/C ,помагайте
              Последно редактирано от zemo; 26-05-08, 22:43.
              емил златков
              паджеро 2.5тд
              ве стром 650

Коментар

Eееех, добре сте си дето си имате климатици, макар и неработещи, лесно ги оправяте... Аз сега се пържа по жегите и си мечтая за климатик, ама идеята за монтаж допълнително май е прекалено еретична или финансоемка...

Коментар

На "econo" вкарва външен, свеж въздух, едва на A/C - air/condition - включва копмресора. Така е мисля на всички автомобили.

Коментар

ако на A/C включва компресора ,искаш да кажеш че на ECONO компресора не работи ,обаче при първоначално пускане на еконо започва да духа студено ?
                    емил златков
                    паджеро 2.5тд
                    ве стром 650

Коментар

интересувам се къде пълнат със "стария" фреон,че няма да е зле да допълна малко ...
                      доколкото знам двата вида не могат или поне не е редно да се смесват

Коментар

Не е ли икономичен режим, а?
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнение
                          интересувам се къде пълнат със "стария" фреон,че няма да е зле да допълна малко ...
                          доколкото знам двата вида не могат или поне не е редно да се смесват
                          До колкото знам стария фреон не се внася от доста време, бил обявен за вреден и май не се и произвежда. Аз моя го смених но ще те излъжа с какъв. Доволен съм от работата му.

Коментар

Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнение
                            До колкото знам стария фреон не се внася от доста време, бил обявен за вреден и май не се и произвежда. Аз моя го смених но ще те излъжа с какъв. Доволен съм от работата му.
                            Прав е колегата. Стария фреон 12 вече не се внася. Някои майстори още работят с него от резервите си. Преди 3 седмици си заредих климатика с фреон 134(ако не се лъжа) който е по ново поколение.За сега няма проблеми, чак настъхвам от студ

Коментар

Ами да ти кажа мен ми го пълни човек който се занимава сериозно с климатици и хладиълници. Просто забравих какво точно сложи но като го пробвахме вкарваше 7.8 градуса студен въздух и за сега съм доволен,а почти една година го карам така. Така че дори и да не намери колегата оригиналния може да го смени и пак ще си работи. Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X