колеги препоръчаите ми сервиз за климатици ,имам паджеро 2.5 тд 94г
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатик Паджеро
Свий
X
-
До: климатик паджеро
А би ли могъл някой да ми даде инструкция как се достига до изпарителя на климатика Паджеро 2 2,5 тди 95 г. къса база. Искам да го почистя механично от бактерий и плесени. Чистих го с аерозолен препарат, но се опасявам че без изтриване няма да мине.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Закъснявам да благодаря за препратката, а и не съм я ползвал все пак "ета самому страшному" ...сваляне на таблото...джипа го имам от няколко месеца. Статията е много точна и полезна.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Izvinqvam se za latinicata
Za da svalish izparitelq ne e zaduljitelno da se svalq cqloto tablo.I men taka me plashiha no se okaza che ne e tolkova slojno.. Az si svalqh moq I az sum s desen volan. Imah problem sus edno uplutnenie i mi iztichashe freona. Svalqsh japkata ot tam se vijda kutiqta na izparitelq. Ima dva ili tri bolta i malko jakove za mahane. Sled tova v kosha pri dvigatelq trqbva da otviesh trubite za freona mislq bqha dva bolta samo. Oste ima i edna gumena trubichka za kondenza. Vlizash vutre i izdurpvash kutiqta na izparitela izliza lesno. Svalihme q za nqma 30 min.
Dano da sum bil polezen i da sum otgovoril navreme. Pak se izvinqvam za latinicata ste bude opravena sledvastiq put
Коментар
-
да се похваля, вече си имам работещ климатик. беше му спукана една тръба, но благодарение на илийката дефекта е отстранен .сега имам друго питане ,копчето за включване на климатика е с три положения OFF-ECONO-A/C .кога се използва EKONO и кога A/C ,помагайтеПоследно редактирано от zemo; 26-05-08, 22:43.емил златков
паджеро 2.5тд
ве стром 650
Коментар
-
На "econo" вкарва външен, свеж въздух, едва на A/C - air/condition - включва копмресора. Така е мисля на всички автомобили.Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasss Преглед на мнениеинтересувам се къде пълнат със "стария" фреон,че няма да е зле да допълна малко ...
доколкото знам двата вида не могат или поне не е редно да се смесват
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнениеДо колкото знам стария фреон не се внася от доста време, бил обявен за вреден и май не се и произвежда. Аз моя го смених но ще те излъжа с какъв. Доволен съм от работата му.
Коментар
-
Ами да ти кажа мен ми го пълни човек който се занимава сериозно с климатици и хладиълници. Просто забравих какво точно сложи но като го пробвахме вкарваше 7.8 градуса студен въздух и за сега съм доволен,а почти една година го карам така. Така че дори и да не намери колегата оригиналния може да го смени и пак ще си работи. Успех
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар