Обява

Свий
Няма добавени обяви.

евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
    защо сега никой не ми казва че евтиния тунинг не работи правилно след като вече имам наблюдения и мога да се защитя
    Дамяне, честито за тунинга и браво за ентусязма който влагаш. Кажи обаче колко излиза този тунинг за да може хората които искат да направят подобно нещо да им стане по ясно какво имаш предвид под евтин. Дай точна сума в твоя случай.

Поздрави и като идвам в Приморско ще се обадя да покараме АТВ.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

От: евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.

Кажете ми колеги от какво да слагам пружини на Паджеро 1,че го почвам с тунинга

Коментар

Ей сега "врачовете" ще ти кажат.
        Къса, дълга база? Според теб има ли значение "да го почнеш тунинга"!?

Коментар

Здравеите колеги. И аз сум заинтересован как може да се повдигне П1, но за разлика от колегата аз съм с ресори отзад. Какво може да се направи по вапроса и отпред освен натягане на торсиона, че доколкото съм слушал става по уязвим и се чупи по-лесно. При натоварване и това вярно ли е. Благодаря предварително!!!
          ЖЕНА С КОЛА Е КАТО МАИМУНА С ГРАНАТА, НИКОГА НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ!!!:wink:

Коментар

Ако ресьорите отзад са "уморени" няма много смисъл да се прави нещо. Но можеш да сложиш по-дълги планки в задната страна на ресьора за захващането към рамата. Или пък да се пробваш да свалиш моста под ресьорите... Отпред освен натягане другото е усилени торсиони, но за такъв ветеран не знам дали е оправдано финансово.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X