коеги ако някои има нужда от евтино повдигане на такава машинка нека да пише.-1.фланци на задни пружини 2.навиване на торсиони 3.високи гуми
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.
Свий
X
-
До: евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.
Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнениееми принципно искам да го повдигна малко...а за каква сума става въпрос? и от каде си
50-60 лв. за стругар за подложките и после с крика си го правиш за 1 час сам.
ако все пак колегата е решил да изкарва пари това е друг въпрос.
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение2.навиване на торсиони
Първоначално публикуван от mira_1358 Преглед на мнениееми принципно искам да го повдигна малко...Ама повдигането на един джип освен върху външния вид, оказва влияние и върху други неща, някои от които не са толкова безобидни ...
Например джиповете, поради по-високия център на тежестта, по начало са си по-нестабилни и по-лесни за преобръщане при по-резки маневри. С тази книжка от 2 месеца защо не вземеш първо да покараш малко и да свикнеш как се кара камионче, пък тогава да се впускаш в неща, които са по-различни от чисто оптически тунинг?!?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеНека да си го наточи бре.Тя ще го снима, няма да превзема баирите, що и убиваш ентусиазма.
Примерно - повдигаш джипката и й слагаш големи кални гуми за да върви по-добре в гората. И тя наистина започва да върви по-добре там. Само че, в следствие на промените, става по-нестабилна при бързо каране по асфалт, започва да харчи повече и т.н.
Т.е. просто не мисля, че заради единия фасон си струва млад и неопитен шофьор да си усложнява допълнително живота с "горски" тунинг на джипка, която ще се кара по асфалта. И без това има достатъчно голяма разлика между карането на лека кола с предно предаване и карането на 2-тонно камионче ...Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-04-08, 18:20.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение...
Т.е. просто не мисля, че заради единия фасон си струва млад и неопитен шофьор да си усложнява допълнително живота с "горски" тунинг на джипка, която ще се кара по асфалта. И без това има достатъчно голяма разлика между карането на лека кола с предно предаване и карането на 2-тонно камионче ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеКак така?Разликата в масите върху моста при Голфа и Паджерото е толкова голяма?!?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
колега моя камион е с навити торсиони и постригани тамппони,+фланци на пружините отзад. вдиглал съм го с 5см и нямам никви грижи относно возия или стабилност.напротив в момента е много по стабилен защото е по твърд последно играх с него на стара загора Т-мах съкровището и финиширах без повреди а тези дето бяха с окачванията имаше трима учасници през таван. аз не се занимавам с правене на джипки присто споделям неща които сам съм си измислил и направил с помоща на СЕРВИЗА В ПРИМОРСКО ЕТ'' НИКОЛ''- Станимир ( гумаджията)
поздрави от морето.OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
www.offroadprimorsko.com
0899883765
Коментар
-
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениеколега моя камион е с навити торсиони и постригани тамппони
Лично аз не виждам никакъв смисъл от такова изпълнение за джип, който ще се кара само на асфалт.
Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнениепоследно играх с него на стара загора Т-мах съкровището и финиширах без повреди а тези дето бяха с окачванията имаше трима учасници през таван.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар