Обява

Свий
Няма добавени обяви.

евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: евтин тунинг на паджеро 2 3000 150к.с.

ее добре де отказах се поне на този етап от развитието ми като шофьор .... сега съм се записала на ловен курс и след време ще ми се наложи да ходя по горичките та тогава ще ви потърся за пореден път за помощ, така че ме имайте в предвид
    НЕ ИСКАМ МНОГО,ИСКАМ ВСИЧКО!:D

Коментар

Здравей колега, Паджерото стои великолепно след лифта. Впечетленията след екстремното каране по тежкия терен са особенно важни за нас. Ако можеш пусни по детаилни снимки, тогава картината ще бъде по пълна. Имал съм Паджеро, знам какво може.В този си вид , 150к.с., и пред кафето ще е добре, а и в гората няма да се чуства неестественно, даже може и да му е по добре. Проходимоста е безкрайна тема, самата тя още повече. Винаги има някъде до където неможеш да стигнеш, и някой който стига до там. Всеки прави машината си за целите за които ще я ползва, и щом работи добре, значи се е справил. А с колкото по малко средства, по добре.
      Весели празници, и чакаме снимки!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
        поздрави от априлци.
        тука караме и ....чупим.заповядай....и пием
        здрасти коко 11 как е ? споделям някой неща те ми се карат кажи им как хубаво стои мойто паджеро

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
        Здравей колега, Паджерото стои великолепно след лифта. Впечетленията след екстремното каране по тежкия терен са особенно важни за нас. Ако можеш пусни по детаилни снимки, тогава картината ще бъде по пълна. Имал съм Паджеро, знам какво може.В този си вид , 150к.с., и пред кафето ще е добре, а и в гората няма да се чуства неестественно, даже може и да му е по добре. Проходимоста е безкрайна тема, самата тя още повече. Винаги има някъде до където неможеш да стигнеш, и някой който стига до там. Всеки прави машината си за целите за които ще я ползва, и щом работи добре, значи се е справил. А с колкото по малко средства, по добре.
        Весели празници, и чакаме снимки!
        здрасти колега поздрави и от морето ще пусна снимки от последната разходка да им покажа как се държи колата и как минава неравности

също забравих да спомена че за разни разходки не е само до колата, а и до шофиора
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-04-08, 06:33.
        OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
        www.offroadprimorsko.com
        0899883765

Коментар

Дамяне, снимай отдоло, и отстрани, това ще бъде интересно да се види.
          Благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
            споделям някой неща те ми се карат кажи им как хубаво стои мойто паджеро
            Кой ти се кара?!?

Когато се коментират модификации по джипките не е зле да се споменават и потенциалните проблеми, които могат да възникнат в резултат на тях.
            За съжаление, аз намерих информация в руския паджеровски форум едва след като ми се случи (на 3 пъти) това, което съм споменал по-горе.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 30-04-08, 06:56.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
              колега моя камион е с навити торсиони и постригани тамппони,+фланци на пружините отзад. вдиглал съм го с 5см и нямам никви грижи относно возия или стабилност.напротив в момента е много по стабилен защото е по твърд последно играх с него на стара загора Т-мах съкровището и финиширах без повреди а тези дето бяха с окачванията имаше трима учасници през таван. аз не се занимавам с правене на джипки присто споделям неща които сам съм си измислил и направил с помоща на СЕРВИЗА В ПРИМОРСКО ЕТ'' НИКОЛ''- Станимир ( гумаджията)

поздрави от морето.
              Даа финишира ама преждевременно другите караха още 50км.

Коментар

В Офроуда трябва да важи принципа на Кубертен за Олимпийските игри - Важно е не класирането, а участието! А и в маратона има класиране на 5000, 10000, и т. н. м. Според мен. Щото аз не разбирам, ходя само по риби.
                Стига бе, изядохте го момчето, ( апа може и да не е момче, щото не виждам ) прилича ми на готин тип.
                Колеги, абсолютно сте прави, но от висотата на своя опит, и знания трябва да бъдете по снизходителни към новите почитатели на този вълшебен спорт, или по скоро хоби, наречено Офроуд.
                Дето се вика, първо го похвалете, дайте му стимул да се развива, пък после може и една градивна критика да му ударите. Щото никой не се е родил научен па се и учи докато е жив.

Коментар

Не успях да довърша. Това което казах в предишния си пост не искам да го свързвате с мен, защото и аз съм нов, но тук съм видял само добро отношение. Запознах се, когато ми беше трудно с много точни хора като Митко Фулда и Боби CJ-7, които ми дадоха безценни съвети. Голди ме прие като равен, въпреки че преди години от моя страна имаше едно прегрешение спрямо него. Извинявай Влади, макар и чак сега. А те някои неща ги знаят и могат 10 пъти повече от мен. Респект.
                  Андро.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                    Стига бе, изядохте го момчето ... после може и една градивна критика да му ударите.
                    Колега, нещо си в грешка. В тази тема никой никого не критикува.
                    И колегата не е сбъркал в нещо. Направил е това, което най-често се прави при този тип окачване.

Информацията за възможни проблеми, произтичащи от тунинга, не е критика, а просто нещо, което човек е добре да знае преди да се захване да си преправя джипката.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега, и аз като теб смятам че Дамян поне по това което е показал на снимките и описал като поведение на автомобила, никъде не е сгрешил и е направил това което се прави масово. Съответно и с най малка себестойност. А това че конструкцията има недостатъци е извън всякъкво съмнение. Незнам дали някой може да се похвали със съвършенната си джипка, дори и с цената на много пари.
                      Радвам се че изяснихме това недоразумение. Весели празници.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                        Даа финишира ама преждевременно другите караха още 50км.
                        яворе аз спрях да карам поради една причина бях сложил 33/12.5/15 кумхо, които ми суркаха в калницита и щях да остана без гуми и без калници а ти сам знаеш че гумите са чисто нови и не са по 13лв така че това е причината да спра иначе колата се държи добре.
                        OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                        www.offroadprimorsko.com
                        0899883765

Коментар

колеги много се радвам че ме разбирате добре все пак аз от тази година започнах да се паля и занимавам с офф-роуд дори съкровището на т-макс ми е първото състезание в което участвам.сега съм си поръчал една витара която ще се прави много брутална и ще секара само за състезания и като се счупи на платформата и в приморско в бокса а паджерото остава за лов и работа.
                          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                          www.offroadprimorsko.com
                          0899883765

Коментар

Честит "лифт" и много безаварийни километри. С нетърпение очаквам снимки на "Бруталната" VITARA или да я видим на следващата игра "Съкровището на VROMOS.com. Успех!
                            Станимир Атанасов (Стамбата)0888 361 301

Коментар

стамба най вероятно ще има и някои преправки от вас с явор по витарата така че ще си направиш снимки на място пред гаража.чакам я да дойде от италия.
                              OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                              www.offroadprimorsko.com
                              0899883765

Коментар

защо сега никой не ми казва че евтиния тунинг не работи правилно след като вече имам наблюдения и мога да се защитя
                                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                                www.offroadprimorsko.com
                                0899883765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X