От: Премеждия при -10 градуса
Здравей! Благодаря за позитивния коментар и се радвам, че следиш моите действия.
 Паджерото съм го пуснал в момента да се продава. Хората звънят, но в последствие се отказват. Мислят си, че със смяна на свещите ще се оправи. (В обявата съм написал само проблем в двигателя, но трябва да го промемя на "няма компресия е първи цилиндър") Иначе и за мен това ще е най-удачния вариант. Патрула не го бързам в момента, а и рядко излизат читави екземпляри. Нямам нищо против да го пусна на части, но нямам нито как да ги свалям, нито къде да съхранявам джипа. Най-добре ще е да се продаде целия в сегашното му състояние.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
					Здравей! Благодаря за позитивния коментар и се радвам, че следиш моите действия.
 Паджерото съм го пуснал в момента да се продава. Хората звънят, но в последствие се отказват. Мислят си, че със смяна на свещите ще се оправи. (В обявата съм написал само проблем в двигателя, но трябва да го промемя на "няма компресия е първи цилиндър") Иначе и за мен това ще е най-удачния вариант. Патрула не го бързам в момента, а и рядко излизат читави екземпляри. Нямам нищо против да го пусна на части, но нямам нито как да ги свалям, нито къде да съхранявам джипа. Най-добре ще е да се продаде целия в сегашното му състояние.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
) го знаеме.Ма , ако пусто дуане и откъм картера , ша да е пробило и бутало.Тва при надуването.
Коментар