Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вакуум на предния мост на паджеро спорт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вакуум на предния мост на паджеро спорт

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
    Загубите от триене/натоварване е едно, повече ме притеснява надеждността на работата на този "вакумен комплект" за вкл/изкл на системата, защото съм останал с впечатление, че джиповете с вакумно включване, след определена възраст имат проблеми с включването на предния мост.
    Джиповете с вакуумно включване/изключване биват и такива с вакуумни хъбове, и именно те доволно често правят въртели. Ама не знам да има Нисан/Тойота/Мицубши с такива, или ако има са от по-новите им модели.

Относно това за "след определена възраст" - въпроса се решава много просто - сменяш всичко по това включване/изключване, ковто се влияе от възрастта, и докато и то стане на "определена възраст" няма да имаш ядове. Поне при Нисан има ремонтни комплекти за всичко. Съмнявам се при Мицубиши да няма.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ок.Благодаря.Засега съм проверил окачването и гумите,смених паразитния хебел(имаше доволно луфт).Проверих и спирачките.Остава геометрията и луфта на лагерите,като смогна и тях да проверя ще пиша каква е ситуацията.

Коментар

Макар,че е на преклонна възраст всичко отдолу лъщи и свети,дисконектор,маркучета,шаси и т.н.,или не е виждала черен път или италианото е бил някакъв маниак на поддръжката,а може и двете.

Коментар

Виж дали не са натягани торсионите отпред с цел повдигане. Когато се прекали, понякога става така.

Коментар

Първоначално публикуван от titko Преглед на мнение
            ...и гумите....
            Опитай да размениш леви с десни. И отпред, и отзад. Ако са гумите, ще започне да дърпа в другата посока.

Макар,че е на преклонна възраст всичко отдолу лъщи и свети,дисконектор,маркучета,шаси и т.н.,или не е виждала черен път или италианото е бил някакъв маниак на поддръжката,а може и двете.
            То всичко може да свети, ама разни уплътнения, гумички, мембрани и т.н. са си на преклонна възраст, често спечени, напукани и прочие.

Въпросния дисконектор много лесно можеш да го извадиш от уравнението - трябва да има начин да се застопори както в отворено, така и в затворено състояние. Застопоряваш в едното състояние, пробваш, после в другото, и пак пробваш.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хайде колеги,пишете не се стеснявайте, как е при вас управлението,едва ли само аз от форума съм с паджеро спорт.
              При мен също се усеща леко придърпване настрани в определени ситуации, когато карам на задно. Но ми се случва в двете посоки, на всякакви терени, сравнително рядко, така че реших че е дреболия и да не дълбая.

Коментар

Не би трябвало да е така,но засега не ми остава време да го разнищя какво е.Може да е втулка на носач,може да е някой накрайник тръгнал да се разбива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X