Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро 2.8td изхвърля антифриз от казанчето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паджеро 2.8td изхвърля антифриз от казанчето

В събота когато бях набедил термостата , свалих радиатора налях му гореща вода и препарат за почистване и стоя 2-3 часа да се кисне и после го измих с водоструйка отдалече . Сложих водоструйката в горната тръба на радиатора и отдолу си течеше нормално вода колкото влизаше отгоре. Антифриза е разреден 1:1 . След смяната на термостата бях видял че течеше но както казах май ще е само от скобата.

Сега като е спрян напълно теча ще направя тест дали загрява пак.

Като свалихме главата антифриз просто нямаше то постоянно загряваше и изхвърляше през разширителното казанче вода. Но след каране водата си оставаше чиста. На гарнитурата имаше се едно премачкано навътре към 1 цилиндър . Стана ми странно че не е духнала навън а навътре към цилиндъра. Пазя само една снимка от главата преди шлайф а . На гарнитурата с червено отбелязах що годе как беше духнала навътре към цилиндъра.

Коментар

Вчера спря да вали и поисъхна асвалта . Пробвах я пак и на този баир където допреди няколко дена загряваше се държа добре без да загрее . Продължих спуснах и навръщане на баира (по-голям от предишния ) още я напънах и позагря . Температурата на вън беше 13 градуса така че мисля че проблема ще е наистина в радиатора . Теча съм го оправил наистина е било от скобата значи не е пукнат радиатора няма видим теч , но явно не охлажда добре .

Какво ще кажете за ITN като марка за радиатор , за окачване не стават но за радиатора се чудя дали ще върши работа.

Коментар

ITN е най-китайското от китайското. Като сравнявам noname тайвански шарнир с такъв на ITN, тая "марка" ми е мнооого назад в списъка.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

След смяна на радиатора с нов нещата си дойдоха на мястото . Взех на ITN ще видим колко ще изкара .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X